Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (22.11.2013 13:38:16)
|
Veselimo seee [sm=bravo.gif] i za rezultate, i za uzv, a i da ti se ispuni želja za curicom [sm=smiley1.gif]! Ja bih se curke usudila reći da su mučnine prošle, evo već od vikenda sve manje i manje, zapravo mi samo tu i tamo dođe dizanje želuca i sl., nadam se da nije samo pauza hehe [sm=smiley1.gif] da ovako ostane što se mučnina tiče, ja zadovoljna. Samo što sad je i apetit opet tu, pa bi mogle i kile krenuti gore, ali dobro. I umor mi je još sveprisutan, moram skoro svaki dan odspavati, a još je i vrijeme ovakvo pa mi se ništa ne da. Izuzev toga, noćnih mokrenja i nesanice, sve po starom [sm=smiley36.gif] Inače ja sam na Plimycolu, jedva čekam da ih potrošim jer mi ovako po cijeli dan to izlazi, otopljena vaginaleta, fuj... čekam nalaze briseva i tako. E da vas pitam, znam da nam je pogotovo nekima, još rano za pričati o tome, ali.... da li vas je već strah od poroda? Pogotovo mi prvorotke koje pojma nemamo [sm=smiley36.gif] . Ja se dosad nisam zamarala time, ali sad mi nešto nije dalo mira i idem čitati o porodima i bolovima...a moram pod hitno prestati s tim jer nema koristi samo paniku nabijam već sad [sm=smiley36.gif]. Cure koje su već rađale, kakva iskustva imate s porodima, kao nešto užasno teško ili se može preživjet?
|
|
|
|