Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (22.11.2013 15:16:29)
|
Ma istina je to što kažete za internet, evo ja sam dosad bila mišljenja ''kako su sve izdržale, tako ću i ja''. Mislim na bolove i to. A ovo drugo naravno najbitnije, da sve ispadne kako treba na kraju. A sad evo kad malo čitam iskustva po forumima, bolje da i ne čitam [sm=smiley36.gif] Ja se recimo konkretno užasavam tog pucanja/rezanja, i šivanja... Iako mi govore, pogotovo mama mi je rekla, da nakon silnih trudova ovaj dio sa rezanjem ili pucanjem ni ne osjetiš [sm=smiley36.gif] što je meni baš nekako čudno, ja zabrijavam da su trudovi uvod, pa da je ovo iza najgori dio. Mama mi je tri puta rodila (zadnje dijete najlakše, bez pucanja i šivanja), ali najviše se užasava prvog poroda jer su je išli šivati tek par sati kasnije kad se već sve ohladilo i to je bilo užasno kaže, a ona fakat inače može podnijet puuuno [sm=smiley13.gif] A evo frendica jedna je rodila ljetos, jako je mlada ali joj je drugo dijete već- rodila prelako, otkad je rekla mužu da dođe u bolnicu jer ona ide rodit, čovjek nije stigao ni doći jer je rodila za 6 minuta, buz pucanja i ičega, e da mi je takav porod [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|