Newy -> RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. (20.11.2013 11:36:46)
|
Ja sam jučer bila kod svoje soc., napokon su me vagali, tlak mjerili, i dobila trudničku knjižicu [sm=bravo.gif] Jučer mi je radila i briseve, i mogu reć da je bilo mrvicu traumatično jer čim me takla onim štapićem, prokrvarilo je... svaki štapić je bio sav krvav [sm=smiley13.gif]. A nije stvarno žena gruba inače, jednostavno kaže da u trudnoći to bude jaaaako prokrvljeno pa zato. Tako da sam jučer, i još danas malo, imala smeđi iscjedak od toga [sm=smiley13.gif] Pogledala mi je pod mikroskopom isto, i kaže da imam gljivice, pa da se nada da to neće ometati nalaz ovih briseva cerviksa, vidjet ćemo. Dobila sam Plimycol 2 kutije za gljivice. Još mi je od vitamina preporučila Centravit Prenatal (taman sam popila folnu do kraja), i Lactogyn opet tako da sam se dobro i istrošila u apoteci... Sad čekam dva tjedna nalaz briseva. nadam se da neće gljivice to pokvarit pa da moram opet, jer ovo sa štapićima je baš bilo grozno, nikad još nisam to doživjela [sm=zmeden.gif]. E cure, jel znate što se sve točno radi iz krvi ono kad idemo u Petrovu, osim krvi i Rh faktora? Znam da se testira na hepatitis B, ali koji još testovi se rade? Jel to nešto hitno? Ja to izgleda neću radit do 17 tjedana, tek ću drugi put dobit uputnicu za to, pa me zanima je li to kasno?? Inače, sljedeći pregled mi je 16.12. ali bez UZV jer ga moja gin nema nego je rekla da ćemo slušati otkucaje srca (ajde bar nešto [sm=smiley36.gif]). A idući uzv tek sa oko 20 tjedana, to će mi biti 2 mjeseca od zadnjeg, mislim da jedina ja imam tako veliki razmak?!
|
|
|
|