|
PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje lipanj 2013. (27.6.2013 9:45:20)
|
Draga daxy, jako mi je žao što je glupa, glupa vještica stigla. [sm=smiley13.gif] Drži mi se draga. Ljeto će sad učiniti svoje i vjerujem da će ubrzo biti mala [sm=duda.gif] u buši. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Crvenkapice, ja ne priznajem minus niti "nešto roskasto" ... dok nema prave menge ti si i dalje na listi kao potencijalna trudnica. [sm=smiley2.gif] To vrijedi i za našu tintin. Cure šaljem vam puno [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]! Katy, kakve vrućine? Što to znači... da cijelo ljeto nećete biti u akciji? [sm=zmeden.gif] Nemoj da ti dođem tamo pa ćete morati na silu! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Draga tea, navijam i čekam nestrpljivo da nam javiš da si dobila plusić (a testić pravi kad ti odlučiš)! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] I meni je jako drago da nam se naše okruglice (čitaj: trudnice) redovno javljaju. [sm=smiley1.gif] Safobi, milena, šaljem ti puuuuno [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]! Draga Perlice, kad se bebica gnjezdi onda su grčevi dosta slični onima pred mengu. Evo, iz mog iskustva ... kad trebam dobiti obično me večer ili dvije prije nego procurim baš zgrabe i boli me po nekih 2 do 3 sata i prestane, a kad se bebica gnjezdi onda to krene puno ranije (kao kod tebe) i boli svaki dan svako malo jedino što je bol za nijansu slabija/drugačija. Ma, znaš draga koliko bi voljela da nam ugledaš [sm=modricrtici.gif]! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Ja se još uvijek kljukam sa tabletama, ali ništa posebno ne osjećam. [sm=zmeden.gif] Drago mi je da nema nikakvog peckanja i iscjedak je neki kremast, ali oskudan pa pretpostavljam da se candida nije razvila. [sm=smiley1.gif] Jedino što sam cijelo vrijeme napuhnuta strašno ... mogla bi vjetrenjaču okretati sa zrakom koji mi se skuplja u probavnom traktu (da budem pristojna). [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Cure možete dati datume za 7. mjesec (koje već niste) pa ću danas složiti novu listu. [sm=smiley1.gif] I najljepše molim ninich i Janet da nam jave što je s njihovim ciklusom. [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|