|
*andjela* -> RE: Odbrojavanje lipanj 2013. (25.6.2013 6:44:11)
|
Drage moje kako ste mi,vidim ima nekih novih trudnica [sm=bravo.gif] Upratih da se angel@ porodila [sm=bravo.gif] Mi danas ulazimo u 4 mjesec,a danas je i mom MM rodjendan,ko bi rekao da vrjeme tako brzo leti,i da je prvo tromjesecje skoro iza nas... Sad se osjecam bas super,kako su ono opisivali puna energije u drugom tromjesecju...nadam se da ce tako i ostati i da ce sve biti ok.malo su me vrucine smarale,al dobro je za nas [sm=nosecka.gif] doslo i ovo zahladjenje. radila sam Double test,prvo mjere na ultrazvuku,pa onda ispunis neka pitanja dal ima neki poremecaja u porodici,dal si pusac itd. i onda ti izvade dve bocice krvi [sm=smiley36.gif] Mada ja nisam neka rizicna grupa imam 23god..al ovo valjda svi sad rade,il bar moja doktorica radi svima. nisam jos odnjela doktorici ,trebala bi ove sedmice...mada se meni cine ok Nuhalni nbor 1,2 Rizik za Downov sindrom 1:20739 Rizikza edward i patau 1:100000 Jedino mi je urin bio malo los,pa sam dobila Pancicev caj,i ponovila juce nalaz al opet na onom svrakopisu nista ne vidim procitat. Kako ste mi vi starije forumasice Pinky,Daxy,Perlice,Tintin,Bucika???sta ima kod vas sve vas [img]http://yoursmiles.org/tsmile/bouquet/t4427.gif[/img]
|
|
|
|