|
daxy -> RE: Odbrojavanje lipanj 2013. (25.6.2013 23:54:16)
|
Evo da se javim prije spavanja svojim trudilicama. [sm=smiley1.gif] Hvala vam još jednom na podršci. Mama je puno bolje. I ja sam odmah bolje volje. [sm=smiley1.gif] lili dobrodošla u naš mali kutak i da nam postaneš [sm=nosecka.gif]. Ja nisam nikako bila trudna,pa ti nemam iskustva sa simptomima,al želim ti da su tvoji pravi trudnićki. Pinky će te dodati na našu listu... andydea draga samo ti guštaj,primit će se beba. bebac draga samo misli pozitivno i sve će biti lakše. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] navijam da sve bude ok. perlice stvarno mi je žao zbog svekra,ali dok je on optimističan to je dobar znak. Molit ću se da ozdravi i da svi budete jaki jer znam kako je teško to sve,mojoj priji je otac umro od raka. Budite svi optimistični i vjerujte u oporavak i ne dajte mu da se prepusti. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Mene već par dana prati mučnina... Od jutra do mraka. Mislila san da je to od stresa i zbog ovog s mamom,al i danas se nastavilo. Pomogla mi je malo vrkuta,al za kratko,brzo se vrati. Nemam nagon za povračat,samo mučninu i nije baš ugodno. Od jutros imam i smeđi iscjedak koji je jako rijedak,tj vodenast,nije spoting kao prošlih mjeseci, Vidit ćemo šta će bit na kraju,neću se puno veselit iako me mučnina baš asocira na [sm=nosecka.gif] Laka vam noć. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|