|
Janet -> RE: Odbrojavanje lipanj 2013. (17.6.2013 19:16:12)
|
Drage cure,evo mene tek sa drugim postom :) Hvala svima na divnoj dobrodošlici i lijepim željema koje naravno svima vama uzvraćam i želim da sve što prije ugledate [sm=rozacrtici.gif], Imam 22 godine,on 28! planiramo sve od drugog mjeseca i eto odlučili se u 5 na [sm=duda.gif] :))) Naime pojavio mi se jedan problem i čitala sam na 100 mjesta pa čak i pričala s mamom da li je ona imala implatacijsko krvarenje?!?!? [sm=hudicek1.gif] mi nikad ali aposolutno nikad nije uranila, a kamoli ovoliko..ali prije dva dana sam primjetila krvavi iscjedak, više smeđi i prepala se ko đavo..i onda sam naišla na netu na to implatacijsko kravarenje, za koje piše da je u manjim količinama nego [sm=hudicek1.gif],manje bolno ali opet slično...a meni je jučer i danas dosta krvarilo i ne znam na sta bi to trebalo upućivati jer mi ne izgleda kao [sm=hudicek1.gif]a opet je možda slično[sm=smiley19.gif]? Ima li koja od vas iskustva s tim ukoliko ste vec prije imale trudnocu? Ne znam da li da idem kod doktora jer mi je totalno neugodno dok to traje, a opet ne znam da li je nešto opasno..ili je jednostavno prvi put [sm=hudicek1.gif] toliko uranila baš ovaj put.. Navijam i ja za sve vas, kojima se još nije pojavio + da se što prije pojavi i da ne odustajete,nikad :) ma da nisam dugo s vama šaljem vam svakoj jedan veliki zagrljaj,ma najveći :*
|
|
|
|