|
daxy -> RE: Odbrojavanje lipanj 2013. (14.6.2013 22:31:50)
|
katarina draga,žao mi je. [sm=smiley19.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley13.gif] i stvarno nije fer šta smo sve skupa postale toliko dobre u piškenju lh trakica i tastova za trudnoću da bi to mogla bit olimpijska disciplina. Al bar se tome možemo smijat,ako ništa drugo. [sm=smiley1.gif] ikaaa draga za tebe još ima nade! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] tintin ja s mobitela ne mogu uopće pisat PP. [sm=smiley13.gif] tako da ti sad ne bih mogla odgovorit,al kad budem za laptopom pošaljem ti pp pa se dogovorimo. pinky draga jel bi se moglo nešto učinit vezano za to? Ne znam kome da se javim. [sm=zmeden.gif] i ne mogu prihvatit zahtjev za prijateljstvo jer mi nagradna igra smeta,tj ne mogu je zatvorit i sve šta je na toj strani svi linkovi ne rade. Znam da nagradna igra završava,al mogli bi za sljedeći put malo "popravit" neke stvari. Ne znam tko uređuje stranicu,ali vrijedilo bi mu/joj reći. glagla svi mi radimo nešto što bi drugima bilo "čudno", Meni je to s tvojim testovima simpatično,mislim da ću i ja svoj sačuvat,posebno jer se "mučimo" skoro godinu dana. crvenkapice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za akciju u pravo vrijeme!! safobi sretno s nalazima spermiograma.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] a kako sad stalo? [sm=zmeden.gif] tea pa stvarno su ti uranili simptomi [sm=hudicek1.gif],da nije ovulacija? Neznam kakvi su ti inače ciklusi? [sm=zmeden.gif] jasmina i ostale,ni jedna svekrva nije ravna mojoj. Ta ne podnosi samu sebe,a njena vlastita djeca joj nisu dovoljno dobra,a kako ću ja bit? Stvarno je čudna,pucaju je neki filmovi,MM i sam kaže da ta žena nije normalna i više voli provodit vrime s mojom mamom nego s njom. Ja nekim stvarima nisam virovala dok ju nisam upoznala i sama se uvjerila u to šta mi je M priča. Tako da vam drage moje zavidim. hkajo možda ipak ne dođe. A i ako dođe,bar ćeš na godišnjicu fino papat i guštat s dragim umjesto ležat u trudovima... Misli pozitivno. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Cure,kod mene trakice još negativne. [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Idući tjedan idem kod ginekologice,pa ćemo vidit šta ćemo dalje... Nadam se da su trakice u krivu pa smo u akciji svaki drugi dan,a sad po sredini ciklusa svaki dan. Ne stignem se niti odmorit i baš smo danas prije posla. A ovo vam moran reć. Ležimo mi tako i ja govorin M: "Sad kad ustanem,sve će iscurit i opet ništa nismo dobili",a on će mrtav hladan: "Ma donit ću ti ja dvi štipalice,pa stavi doli i mirni smo." [sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif] Luđak. Cure,šaljem vam svima [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|