|
Safobi -> RE: Odbrojavanje lipanj 2013. (18.6.2013 13:41:00)
|
Curke navijam za puuuuuuno plusica do kraja mjeseca i pocetkom sljedeceg u slucaju kasnjenja. Evo meni je jucer sve zavrsilo, iako sam ustvari samo prvi dan curila, a ostalih 4 kapala po 4-5 kapi dnevno. Samo sam glupi osip dobila od ulozaka. Ne znam da li da vise pratim BT, kad se ionako necemo druziti na odbrojavanjima. Ali naravno, necu ja vas napustiti, vibrirat cu svaki dan i svaki mjesec. Mislim, nece mene jedan nalaz pokolebati... ali trenutno me depra pere da mi se nista ne da, keks mi je zadnji na pameti. Razmisljam da nazovem svoju doc i zamolim ju da me na bolovanje posalje jedno tjedan dana posto sam na takvom radnom mjestu da moram bit s ljudima a nemam zivaca za nikog, cak ni za sebe. Stalno sam na rubu suza, izgledam ko krokodil. Jedino sto me tjesi, posto sam sad na svim mogucim stranicama vezanim uz musku neplodnost je to da se svi zale na PETROVU, a mi smo bas tamo bili. Mislim da cemo trazit doc jos jednu uputnicu za S-gram i otic na VV, ionako u slucaju da se ova dijagnoza potvrdi i da moramo na MPO VV ne priznaje nalaze drugih labosa nego svoj. I onda fino zamolit doktore na VV da mi donesemo uzorak, da ne mora svoj doprinos davat tamo. Ipak je to stres, pogotovo za MM koji je inace jaaaaaaako sramezljiv pa mozda nalazi budu bolji. Ispricavam se na ovako poduzem postu, ali vama bar mogu sve rec. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] Vibriram da vama ovako [sm=kava.gif] izadje iz busica jedan mali [sm=duda.gif]
|
|
|
|