|
tintin -> RE: Odbrojavanje svibanj 2013. (27.5.2013 22:32:28)
|
Tea draga jako mi je zao, zelim ti svu srecu u lipnju. Ringerajka ja ti od srca cestitam, bas si me obradovala, uzivaj i javljaj nam sve novosti. Pinky draga tek sam sad stigla da vam se javim, Cure moje ja sam se cula s doktorom i on u biti kaze da moje krvarenje u biti naziva spontanim jer sam bila na oplodnji i vracene su mi mrvice i ja sam vrlo brzo prokrvarila i krv je jako svjeza i da budem ovako direktna ispadaju mi i komadi i obilna je (oprostite na izrazu) pa mozda u ovom ciklusu dobijem opet mengu tako da moj datum u lipnju nije pouzdan ali isto cu ga ja ostavit, sad moramo cekati da vidimo kako će mi se ponašati ciklus pa ako bude sve uredno da mozda već u lipnju idem opet ali po svoja dva smrzlica. Pinky pitala si kako to ide to je puno jednostavnije nego sve ovo sta sam prosla sad, dodjes gore kad prodje ovulacija i pogledaju te na ultrazvuk i onda vide koji dan ciklusa da dodjem i samo naprave transfer, a sta se tice endometrija nisu mi uopce rekli kakav mi je bija nego su samo govorili sve je super, sljedeci put cu pitati, a za progesteron vadila san sve hormone pa nisu nista govorili da nesto ne valja, bas cu ti sutra reci vrijednost progesterona kad pogledam u nalaz sad sam vec legla. Pusu vam saljem
|
|
|
|