|
ikaaa -> RE: Odbrojavanje svibanj 2013. (26.5.2013 19:44:52)
|
Drage moje nisam vas zaboravila, samo sam previše zaposlena i ništa ne stignem[sm=lev.gif][sm=lev.gif].... možda je to i dobro jer nemam vremena razmišlajti o O, mjerenju tempice, trakicama, prolaktinu, i mogućoj trudnoći.... ali ipak ja u kasne sate dođe malo u moju glavicu sve to.... evo ja sam dobro, pripremam se malo pomalo za potpomognutu(nesmijem zvati umjetna oplodnja, jer mi je ginić rekao da neću roditi umjetno djete nego svoju bebicu[sm=smiley36.gif])... a sada što Bog da.... drage moje svima koje ste dočekale svoju [sm=hudicek1.gif] moram vam reći da mi je jako žao i da znam kako se osjećate... ali glavu gore, bit će bebica... MZ draga, mila, ČESTITAM TI od [sm=smiley27.gif]...Bravo mila još jedna trudnica ovaj mjesec, jeeeeeee....[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] curke moje moram vam reći da smo iz mjeseca u mjesec sve brojnije na listi, i svaki nas mjesec ima sve više [sm=nosecka.gif]...BRAVO ZA SVE NAS[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Tintin nemoj mi biti tužna, ništa nije izgubljeno, znam da ti je teško, ali nemoj se previše nervirati, sekirati jer to ti sve dodatno utječe, a psiha je čudo....stoga malo se još ako se možeš opusti....znam da ti to svi govore i da ti to možda ide već i na živce, jer meni ide, ali probaj....možda su bebice pravi i hrabre i snažne.... glavu gore i šaljem ti puno puno [sm=smiley31.gif], nemoj mi biti tužna.... drage moje navijam za vas koje još ne očekujete i držim figice za bebice... Pinky mila mene isto satvi na listu za 6mj, 14.6.....
|
|
|
|