|
PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje svibanj 2013. (29.5.2013 9:28:34)
|
Draga tintin, endometrij je znači bio ok, a čini mi se da je i progesteron isto (on se obično vadi 3. ili 21. dan ciklusa, a ovo je oko O pa ne mogu biti 100% sigurna, ali je počeo rasti tako da izgleda ok). Evo referentnih vrijednosti za progesteron: Žene folikularna faza: 0,6 – 4,7 nmol/L Žene lutealna faza: 5,3 - 86 nmol/L Daj mi još samo reci dal si radila test na trombofiliju? Ma vjerojatno ti je i to sve ok. Draga moja, ja bi ti tako voljela pomoći, ali izgleda da jednostavno ovaj put nije bilo suđeno. [sm=smiley13.gif] No, sljedeći mjesec će sigurno biti dobitni i čut ćeš malo srčeko. Želim ti to iz sveg srca! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Draga Cecilija, ja te šibam po listi gore-dole. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sad kad prođe ovaj mjesec bit ćeš i na sljedećoj odmah do naše Andydee. [sm=smiley36.gif] Ako bude nekih promjena samo ti javi i ispravit ćemo datum na listi. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|