|
PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje svibanj 2013. (25.5.2013 14:36:06)
|
Drage hkajo i Katarina, dodala sam vas na listu za lipanj. [sm=smiley1.gif] Držim fige da vam to bude zadnje odbrojavanje ove godine. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jasmina, dal je krenuo potop? [sm=zmeden.gif] Mica maca, s obzirom na tvoju situaciju, kada misliš piškiti testić? [sm=zmeden.gif] Draga daxy, vidjet ćemo kako će se stvari dalje razvijati. [sm=smiley1.gif] Nadam se najboljemu, ali mislim da će strah biti stalno prisutan. Tintin, milena, ja kad sam zatrudnila i nisam još znala da sam trudna jedan dan sam plakala ko suzna godina samo zato jer mi je večera malo zagorila. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Nikad ne bi rekla da netko može toliko plakati jer se malo pohanog primilo za tavu. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Draga angel@, tako mi je drago da tvoj mali frajer tako lijepo napreduje. [sm=smiley1.gif] Ajme, pa 7.7. je blizu! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Puno pusa tvom momčiću i puno zagrljaja njegovoj mamici! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|