|
PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje svibanj 2013. (24.5.2013 14:05:46)
|
Draga *andjela* bravo za tvoju [sm=duda.gif]! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Znam kako je grozno s mučninama, ali sjeti se zbog čega je potrebno da to prođeš i vjerujem da će biti lakše. [sm=smiley1.gif] Draga moja Andydea, šaljem ti veeeeeeliki zagrljaj da te prestane boliti i da čim prije prođe ta glupa vještica. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Tea, ja sam isto prvi simptom imala tupu bol u želucu (ko da sam nešto krivo pojela) i žgaravicu ... i to se ponavljalo iz dana u dan, a najjače mi je bilo navečer. Meni to zvuči jako [sm=nosecka.gif]! Čekamo s nestrpljenjem tvoj testić! Draga MZ, i ti mi isto zvučiš dosta [sm=nosecka.gif]! [sm=zmeden.gif] Ajme tko će sad dočekati ponedjeljak? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ja sam na pregled čekala 2 sata da bi za 1 minutu bila vani. Uglavnom sad je maternica čista [sm=smiley1.gif], ali na žalost nisam stigla pitati dal ima kakvo jajčeko na putu. [sm=smiley13.gif] No, vjerojatno je pre, pre, prerano za O kod mene. [sm=smiley36.gif] Bitno je da je da sam napokon zatvorila to poglavlje i mogu na briseve i pošto nemam nikakvih peckanja niti ičega nadam se da će brisevi biti čisti. [sm=smiley1.gif] Hvala vam puno što mislite na mene! [sm=smiley1.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|