|
daxy -> RE: Odbrojavanje svibanj 2013. (24.5.2013 7:55:12)
|
Evo mene napokon. Bila sam jako zauzeta ova 2 dana,pa vam se nisam stigla javit. I dalje ništa od moje O. Idući tjedan ću kod ginekologice,možda me i uputi na pretrage,vidit ćemo. Šta bude bit će. Pinky zapamtit ću ovo za "izgubljeni" post. Hvala. Kako si ti? Ima li kakvih novosti kod tebe? Perlice hopsaš li po mužu? Jel se opire? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Andydea sad bar znaš na čemu si,lijepo u akciju svaki drugi dan i bit će [sm=duda.gif] dok trepneš. Nije bilo problema prije,vjerujem da će ti i ovaj put uspjet tako brzo! Divim ti se i pomalo ti zavidim,jer bih ja isto voljela punu kuću djece,al bojim se da financijski neću moći nego dvoje. Stvarno mi je drago da ti možeš,šaljem ti hrpu zagrljaja. tintin draga iz petnih žila navijam za visoku betu i da ti se prime [sm=duda.gif][sm=duda.gif] iz prve! tea dobro nam došla i držim fige za pozitivan test! Bucika draga čestitam! Želim ti uspješan brak i puno puno puno ljubavi i seksa naravno! I da nam brzo postaneš ponosna trudnica! Ako sam koga zaboravila,nemojte mi zamjerit,puno ste pisali dok me nije bilo. Hvala svima ba riječima podrške,puno mi znači! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|