|
PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje svibanj 2013. (22.5.2013 9:15:35)
|
Čestitam još jednom gđo. Bucika! [sm=smiley36.gif] Nadam se da će ubrzo biti u buši i mali buckić! [sm=smiley2.gif] Daxy, draga jako mi je žao da te tako zeza ovulacija, ali mislim da si ti definitivno kandidat za Klomifen i dalje postupak. [sm=smiley13.gif] Vidiš i sama kako vrijeme leti, a mi i dalje čekamo. Stvarno mi je žao, ali očito mi nismo te sretnice koje bi imale svaki mjesec priliku zatrudniti. Drži mi se draga. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] A za ovo kad napišete post i izbaci vas ... kliknite backspace (iznad Entera, ako ste na kompu) i vratit će vas na taj post pa si kopirajte cijeli tekst negdje lokalno, odjavite se i ponovno prijavite na RR i kopirajte u novi post. Meni pali. [sm=smiley2.gif] Draga Elle, a bemu miša ... ipak ništa od moje čokolade. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Dal ti i inače zna kasniti ... ili si pod stresom ili nešto treće? [sm=zmeden.gif] Samo zadrži pozitivu i sigurna sam da ćeš ubrzo vidjeti [sm=modricrtici.gif]. [sm=smiley1.gif] Ali ne mičem te s liste sve dok se ne zacrveni. [sm=smiley36.gif] Winkice moja milena, gdje si nam? Kakva je situacija? [sm=zmeden.gif] Draga Katarina, za ovo sve ti uputnicu daje ginekolog jedino ne znam za inzulinsku rezistenciju (ali pitaj u svakom slučaju). Ja sam išla privatno endokrinologu pa me on poslao da provjerim inzulinsku rezistenciju jer sam već sve ostalo imala. Ako ideš privatno bit će brže gotovo, ali tada računaj da ti se po jednom hormonu plaća između 150 i 300 kn. Evo, naišla sam na dobar članak pa sam otvorila novu temu i kopirala za sve koje će trebati: http://www.ringeraja.hr/forum/m_861777/mpage_1/key_/tm.htm#861777. [sm=smiley1.gif] Lijepo si isprintaj listu i s njom odi do svog ginića i traži sve te hormone (tu su i spolni i hormoni štitnjače).
|
|
|
|