Jana1208 -> RE: Nastavak- Ljetne bebe 2012 (14.5.2013 20:42:06)
|
Večer curke...[sm=smiley1.gif] Ines žao mi je... [sm=smiley13.gif] LorVer [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za Mar... Mi smo super, zapravo L je super, mene je ulovila neka prehlada, ali lako za mene, samo neka mi je ona dobro...[sm=smiley1.gif] Pužemo dan i noć, u subotu smo imali tulum od 1 do 4 u noć, nije htjela spavati samo se penjala, puzala i onda se umorila ali nikako zaspati, ni cica ni nosanje nije pomoglo, već smo bili ludi...novost je ta da plešemo, čim čuje muziku odmah nabaci osmijeh od uha do uha i pleše...i sad se svako jutro popne po uzglavlju od kreveta, tata pusti pjesme na mobu i L nam pleše za dobro jutro...i sva si je ponosna...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ali baš vidim da joj to neda spavati, puno se toga događa kod nje, puno je aktiva i svaki dan nešto novo, pa je sva nemirna u snu...danas ujutro sam je prebacila sebi u krevet i ona se probudila i krenula puzat na mjestu, onda je pljesnula nekoliko puta i doslovce se srušila i nastavila spavati...čini se ko da nema vremena spavati...[sm=smiley36.gif] Cure koje spremate zobene pahuljice, kako ih pravite? Ja sam kupila one u bio&bio, kao sitne...ali L mi je pravila face i nije ih htjela pojesti..a baš sam ih lijepo smutila s bananom...da, malo sam ih prije prokuhala...ne kužim...[sm=zmeden.gif] Andy, [sm=bravo.gif] za novi posao i pratim tvoje receptiće...daj samo čim više za nas bezidejne...[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|