|
Papalina -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (4.7.2013 7:37:17)
|
jutreko... evo C je papala, u 9 idemo kod pedice na cjepljenje. utorak smo bili kod kardiologa i sa srcem je sve u redu...štoviše nanala je na pregledu[sm=bravo.gif] ali zato psolije vađenje krvi-vrištanje 15min, ostajanje bez zraka..još ja sestrama govorim da joj obično vade iz glave jer neće moć iz ruke jer joj jednostavno krv se zaustavi..ali ne, ona je već velika beba, žile na glavama se ne poznaju bla bla... pa je najprije bodu u jednu ruku pa mrcvare, pa u drugu pa mrcvare, ona vrišti ko luda, ostaje bez zraka...meni suze na oči... došle druge dvije tri sestre zabiju joj iglu u glavu, pa mrcvare užas..izredale se sestre sve jer su čule kako vrišti..napokon došla jedna mlađa i tik-tak bilo gotovo..jadna moja C...nikako se smirit poslije...i onda je zaspala ko cok od 2-6 popodne ... ajme srce mi se paralo..još je tamo drže jako..užas prizor nikad više neću bit snjom unutra kad joj vade hormone..ali mislim stvarno... dječja bolnica pa tako nestručne osobe vade krv... jao, nju jako desni muče...ta jantarna ogrlica pomaže samo za slinjenje, manje puno slini, ali u zadnja 3-4 dana je koma...čim je netko drugi uzme odmah plač..il kad skuži da me nema... sutra smo mislili ić na ribarsku, al eto ja ću bit doma..ipak ona nikad nije spavala kod mojih, i kako je grintava i osjeti da me nema, strah me da nedođemo na feštu pa me zove doma jer histerizira ona il tako neš pa ide mm sa šogorom...a baš sam se veselila..a nema veze, bit će još fešti nadam se...[sm=smiley1.gif] baš sam pitala hladnu da šta ona misli o vrtićima... neznam, ja osobno baš ih ne olim, bar kod nas ovdje jako niš ne nauče..a i meni je prerano dat ju u vrtić sa godinu dana?![sm=zmeden.gif] ajde sa 3god nekako, ali sa godinu dana...a nema mi tko čuvat..il su stariji il rade mi u familiji... je vama rano za u vrtić sa god dana? načulo se u firmi da nemisle vraćat natrag na posao kad prođe godinu dana, pa na neku ruku sam srretna... barem ću bit dulje sa njom, i neću je morat dat u vrtić... jednostavno, želim vidjet njene prve prave korake, čut njene riječi i sve šta dolazi u paketu a jednostavno, ako radiš u plodinama onda nepostoji obitelj...[sm=smiley13.gif] a opet nismoo toliko financijski nestabilni i nebi ni bili da živimo neko vijeme samo sa plaćom od mm... neznam, recite mi dal sam luda?! koliko ljudi traži posao a ja želim da mi daju otkaz[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] al dobro ima još do toga.. još ću probat nekako i zbog njene terapije navuć 3god da budem doma... joj taj urin i vrećice...nikako da se popiša čim skinem vrećicu počne pišat a u nju nikako[sm=smiley36.gif] i u utorak napokon se popiša i da ću skinut vrećicu i taman se pokenja..da poludiš...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] idem sad se spremit i nahranit ju... i da... C ima soor u ustima pa mi je to prenjela na bradavice[sm=smiley19.gif] bole za popizdit toliko da nisam mogla spavat ni niš... pa sam jučer zvala patronažu pa mi rekla da ako imam doma daktarin gel dam njoj u usta gela i sebi namažem bradavice prije i poslije podoja..i malo pomaže...al još uvijek bole za popi... idem sad ..puseeeeeeeeee...paola drž se i istjeraj to van[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|