|
pepeljuga -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (26.6.2013 22:33:53)
|
Hej evo i nas napokon da vam se malo javimo. Mi smo vam super, na otoku smo od prošlog utorka i bas gustamo, Mila mi je super, većinu vrimena spava, jede mi na svake 3-4 ure a po noći zna i produžiti, ma bas beba za pozeliti[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Dečki uživaju u kupanju, njima je ovdi raj[sm=smiley1.gif]. Mm mi je jos ovaj tjedan na godišnjem pa gustamo svi skupa[sm=smiley1.gif] Sitila se da i ja nisam napisala porođajnu priču. Uglavnom 6.6 sam imala dogovoreni pregled i ctg u bolnici. Dođem ja ujutro oko 9 i to nakon pjesacenja laganog do bolnice i ne razmišljajuci da bi mogla ostati. Sidnem u cekaonicu i govori sestra ctg je zauzet pa malo pricekajte, nakon par min dođe Dr i govori da ce me pregledati prije ctg, pregleda on i govori otvoreni ste 6 prstiju i vi ste za rađaonu, a ja u šoku. Pitala ga lipo jer ja mogu doma po torbu pa bi se vratila. Krenula ja opet lagano doma po torbu koju nisam bila ni spremila, otusirala se, pozdravila sa dečkima i frendica me odvezla jer je mm taman trebao krenuti iz Zg, došla tamo, prijavila se, klistir, set_anje po hodniku, ctg koji pokazuje neke slabe trudove, ja u panici kao da idem prvi put a ne četvrti, u komi jer je mm bio na sva tri pa hoću da je i na ovom. Babica govori da je Dr bio već par puta pitati jer došla jedna viserotkinja koju je on poslao za rađaonu, čovjek se biće uplasio da cu roditi putem[sm=smiley36.gif] Uglavnom sam oko 13 h ušla u boks, trebalo im je jedno 10 min da mi probiju vodenjak jer je bio nekako iza smješten, htjeli su mi dati drip i ja sam ga na prvu odbila, došao Dr i pita zašto neću drip a ja govorim da čekam muza da stigne iz Zg, čovjek umro od smiha, lezim ja tamo, ctg ništa skoro ne pokazuje i vraća se Dr i govori ipak joj dajte drip, dali mi ga u 13.40 a u 13.54 doslovno u drugom trud rođena je mala Mila. Dr je isforsirao drip jer su joj otkucaji počeli padati i pupcana vrpca joj je bila omotana oko vrata zajedno sa rukicom. Uglavnom dobro je sve prošlo a porod za pozeliti. Puse svima od mene i Mile i ostatka ekipe P.s. Mm nije stigao na porod[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|