|
Afrodita83 -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (12.4.2013 18:27:42)
|
Cure, ja sam vam samo došla mahnuti [sm=sloncek.gif], danas sam cijeli dan u nekoj strci i zbrci, postavljamo lustere u sobu i bila sam na transfuziji ( zakasnila 2 tjedna, al jbg. ionako je ta kontrola 6 tjedana prije poroda samo formalnost ), pa smo išli u Interspar dragi i ja i uspjeli prosuti vreći zemlje za cvijeće od 50 l nasred Interspara i još ono kao da će reć prodavačici, a ja se lijepo okrenula i otišla ko da to nije moj problem, pa je onda i on zamnom [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ko im kriv šta imaju slabe vreće [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. Čestitam svim curama čije bebe su bile na pregledu, MaTana, čestitke na useljenu u novi stan [sm=bravo.gif], Piturice, bit će sa Evicom sve ok, to je toliko malo odstupanje da on to sad niti ne može točno vidjet na UZV, a malenu će pratit nakon poroda i reagirat na vrijeme ako će bit potrebno...ovo za mamu sam ti već onda pisala kad si se prvi puta izjadala, i tada sam ti rekla da pustiš sve u k...[sm=smiley35.gif] i posvetiš se isključivo sebi i svojoj maloj novoj obitelji jer ništa nije vrijedno sekiranja. Znam da je lako za reći, ali to je brutalna istina, nažalost! Uglavnom držim svima fige da bebe koje se nedaju van izađu što prije Papalina, treba to jače gurati, a za kondome ni ja ne znam šta su, mi to napuhavamo doma pa ukrasimo sobu za rođendan [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Moram gibati sad da mi krivo ne postave tu rasvjetu jer ništa nije sigurno kad dvoje muških dekorira sobu!!!!!!!!!! Puse svima!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|