|
Papalina -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (11.4.2013 12:33:09)
|
hej haj... eto najprije da podijelim sa vama okvirno šta mi je zvijezda pisala jučer navečer: Radjala sam od nocas od jedan sat tj imala trudove i danas cili dan boliiiilo me uzasno neopisivo pala sam u nesvjest iza poroda ivano je isti tata tezak samo dva i osamsto i 48 dug ali potpuno zdrav.. Puno sam krvi izgubila i tesko mi je jer ga uzet ne mogu koliko saam slaba. [sm=smiley27.gif]miš mali[sm=smiley27.gif] eto, piturica je sve rekla vezano za današnji pregled...[sm=smiley36.gif] a doktor skroz ok, smješan ful... baš sam se nasmijala...čim sam ušla me napao da šta čekam, i da šta sam tako preplašena da neidem na streljanje pobogu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] zatvorena sam skroz... vidio je da mi je malo duže za putovat pa me pitao dal želim ostat il na kontrolu za dva dana, pa sam rekla da ću rađe dolazit nego da budem za vikend tamo bezveze ako mi ništa nije..[sm=jezicek.gif] ležim ja na onoj kobili, stavi mi taj pipak unutra i neko željezo, uzme lampicu i kaže idem vidjet dolje kakvu kosu ima[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ja mislila da se zajebava, a on govori, tatina cura očito jer da ima crnu kosu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] a ja u smijeh...a mm me pita da čije je pak to dijete [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] još mi rekao da se potrudim obavljat nuždu pogotovo prije pregleda, pa možda nešto krene-da pijem toplu vodu il donat mg jer da i crijeva mogu zafrkavat ... i da neka se ne odstrašim, jer da ona može osjetit da me strah pa možda zato neće[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] da i kaže, pa joj, pa čega se bojite, to je sve gotovo za 2-3 sata, nije niš strašno, i nakraju mi onda govori al dobro ajde ja nisam nikad pa lako meni govorit[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] i tako... idem ja nahranit moj crnokosu princezu pa se vratim kasnije...[sm=smiley36.gif] pusaaaa....[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|