|
Papalina -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (14.5.2013 10:59:40)
|
afrodita ne brini za taj čep...tako je i meni izgledao ko nakupina šmrklji[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] meni je od tog čepa do poroda prošlo 2-3 dana tako da bi mogla stvarno ubrzo u rađaonu[sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif] a bilo bi ti već i vrijeme da pokreneš se malo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i sarah hvala na pitanju, dobro je bucka naša, terapiju podnosi, tableticu mi nije bljucnula i tako... hladna neznam šta da ti kažem za keks...ali nebrini za to šta ste bez kondoma ionako kažeš da je trajalo par sekundi[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]...treba uživat dok se može[sm=jezicek.gif] maestral nisam uspjela nać post di si pisala kakvu bakterijicu ima malena? a nebrini se toliko, tako sam i ja prva dva dana plakala da su mi se sve sestre smijale i zajebavale me[sm=jezicek.gif] ali sad sam ok, ma bitno da su joj otkrili odmah i da ima lijeka...i moja će isto pit terapiju najmanje godinu dana, u biti nezna se dal 1god il možda cijeli život...[sm=smiley13.gif] bitno je da sve bude ok i poljubi ju za mene[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] i da, moja je meni povukla jendom čak 120 sa sise, uobičajeno joj je 60-70, pa dodam boce isto tako 50-60ml...ali znala mi je bit na sisi pol sata pa povuć samo 10... i isto ima kao neke grčeve, i sva se isto zacrveni kad kaka i napreže se, ali puno manje otkad je na bebimilu a ne na hippovom mlijeku... nebrini se toliko, bit će to sve u redu[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=bravo.gif] i da, stvarno, ja neznam, ima koja od vas tu dječju vagu? i di ste ju kupile? koliko platile?? tamo kako sam ju vagala i prije i poslije jela sam znala koliko mi pojede sa cike i znala sam ako treba koliko joj napravit boce...a sad neznam niš...evo oko 10 je zaspala, a od 6 i 21min je jela...moram ić šta prije kupit tu vagu negdje jer sam ovako izgubljena[sm=jezicek.gif] baš sam izašla iz nekog ritma otkad smo bile u bolnici... i naravno, ja se nadala cijelo ljeto bit bez [sm=hudicek1.gif] kad ono stigla vještica 23 dana nakon poroda...[sm=smiley13.gif] katastrofa je to,...strašno...baš je bilo lijepo bez nje[sm=smiley36.gif] je još koja dobila tako brzo [sm=hudicek1.gif]?
|
|
|
|