|
Anjitos -> RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio (12.5.2013 9:42:41)
|
curke, pa eto mene napokon se uspjela javiti, rodila sam malog Jana, 3780g, 52cm, i super je malac. Zato se nisam javljala. Pukao mi vodenjak po noci sa cet na pet u 2 u noci i trk u bolnicu, ali trudove nisam imala. I tako sam lezala u Petrovoj u boksu na ctgu cijelu noc i otvarala se polako, pa su mi poslje pred jutro dali drip jer se sporo otvaram, pa epiduralnu, dvije doze, zbog bolova od trudova jakih, pa je i to trajalo do nekih 12h, e onda sam vec se otvorila 8,9 cm, no medutim ctg je bio sve gori i gori pred kraj, sto je vise beba isla prema dolje i van glavicom to je ctg bio losiji, i doktor je isao se konzultirat sa drugim i predlozio carski jer ce se ovako dijete namuciti i najvjerojatnije mu je pupcana vrpca oko vrata, pa da se nebi zagusio pri izlasku. I nista odmah priprema, i u salu, ali sam se prepala i nisam to inace htjela, ali sve za bebu. Trazila sam opcu anesteziju, da me skroz uspavaju, a ne spinalnu kao ostale cure u mojoj sobi...i sve je dobro proslo, evo me na odjelu lezim, drugi dan sam, za 3,4 dana idem doma i to je to. Sav odn.rez od carskog mene bome dosta boli iako mi daju voltaren al boli svejedno. I tak. Porodio me dr.Vecek i jos neki koji su bili u sali, dr.blajic je bio isto u radaonama. Sestre te bas i ne fermaju tamo dok sam lezala cijelu noc i jutro dok doktori nisu dosli u smjenu ujutro. A poslje su sestre odlicne sa bebama i i na intenzivnoj sam lezala taj dan i noc, i tamo su sestre super, i na odjelu sad su super. A u radaoni je tak kak je, muz je bio samnom malo, malo u bircu i dobro...eto...ako vas zanima jos koji detalj vezano uz doktore, petrovu pitajte :)
|
|
|
|