|
ikaaa -> RE: Odbrojavanje travanj 2013. (29.4.2013 8:26:54)
|
evo i mene malo.....znam da sam maqlo zakazla ali ....ovaj vikend je bila O, stoga ja mislim da mi je oprošteno[sm=smiley36.gif]...krenuli u akciju.... draga moja angel@ tako mi je drago što je tvoja bebica ok, i što još malo pa će doći na svijet...[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], šaljem ti veliki [sm=smiley31.gif]... andjela mila sad draga uživaj u svakom trenutku [sm=nosecka.gif], i želim ti od [sm=smiley27.gif]školsku trudnoću... mamino zlateko i ninch tako mi je žao što je prokletnica došla...znam kako se osjećate.... malo nam tugujte i u svibnju na listu.[sm=smiley12.gif][sm=smiley12.gif] ljubilice draga moja dok god nema [sm=hudicek1.gif], navijam za [sm=rozacrtici.gif]... držim figice... dakx mila žao mi je zbog tvoje situacije. teško je to. ali neke žene i sa takvom dijagnozom ostaju trudne, samo treba puno strpljenja, živaca i snage za tu borbu. svakako od po još jedno mišljenje....drži mi se i evo šaljem ti jedan veliki [sm=smiley31.gif] drage moje perlica i pinky kako ste mi? tintin imali kavih naznaka za [sm=duda.gif], simtomići? držim figice za [sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] drage moje a evo nam i svibnja nadam se da će nam ovaj idući mjesec biti pun [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]
|
|
|
|