|
daxy -> RE: Odbrojavanje travanj 2013. (26.4.2013 23:02:16)
|
Evo me cure,da vam javim ružne novosti. Al najprije šaljem vam svima puno puno zagrljaja. Ne mogu pisati svakoj posebno. Pišem vam s mobitela,pa mi je zeznuto. Uglavnom ljubim vas sve,vi ste moje lavice!!! Evo i ja moram biti lav i borit se s vama! Ja sam danas dospjela kod ginekologa,evo stanje: Desni jajnik policističnog izgleda,a lijevog NEMA NIGDJE!!! [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Ona vaginalna sonda skoro mi na nos izašla,radia mi je ultrazvuk dobrih 20 minuta! Sve je pokuša i sve djelove i tkiva približia koliko je moga! Apsolutno sve moguće je napravia! A tog jajnika NEMA! Jedina nada za sada mi je ultrazvuk abdominalnom sondom! Dobila sam preporuku za jednog sjajnog ginekologa i dijagnostičara,samo trebam još skupit novce da odem kod njega! Eto,tako sam tužna! Muči me to što ga nema! Na desnom jajniku nema žutog tjela,što znači da iz njega nije bilo ovulacije! Znate već da O LH trakicama nisam utvrdila. Ako je kojim slučajem O bila iz lijevog jajnika(što je malo vjerojatno) onda je bila prije nego sam počela s LH trakicama ili poslije. Za dijagnozu PCOSa nije dovoljan samo ultrazvuk,ali je moguće da to imam. Još tribam obavit abdominalni UZV da vidimo postoji li uopće taj lijevi jajnik i izgleda li policistično,ako da vađenje hormona itd itd. Tek onda dijagnoza. E i dobila sam Medazol,imam upalicu neku,kao malo pojačan iscjedak. Cure drage,bojim se! Što ako ga jednostavno nemam,a ovaj desni policističan,pa malo radi malo ne radi?!?! [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Da odmah pokrenem postupak za posvajanje? Grozno se osjećam. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Eto toliko od mene. Morala sam se javit iako sam utućena i neznam šta pametno da napišem.
|
|
|
|