|
PinkyFunkyBirdy -> RE: Odbrojavanje travanj 2013. (24.4.2013 12:50:19)
|
Draga *andjela* iskrene čestitke na [sm=modricrtici.gif]! Ne mogu ti opisati koliko si me razveselila s tom viješću. [sm=smiley1.gif] Stvarno nam je trebao barem jedan plusić da nas sve oraspoloži jer ova vražja vještica kvari dojam već duže vrijeme. [sm=smiley36.gif] Bravo za tvoju mrvicu [sm=duda.gif]! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ikaaa, draga, drži mi se! Sigurna sam da će Klomići pomoći i da ćeš ubrzo maziti veliku bušu. [sm=smiley1.gif] Mala ribice, nadam se da ćeš nam se ubrzo pridružiti na odbrojavanju. [sm=smiley1.gif] Moram ti ispričati svoj slučaj sa "prošlom" O. Dvaput sam bila kod različitih ginićki koje su mi rekle da mi je O prošla, a nije jer pratim BT i LH trakice i iscjedak i još sam k tome drugi put tek za tjedan dana (kad je stvarno bilo O) ostala trudna ... tako da niti ginići nisu nepogrešivi. Nadam se da ste bili u akciji pa možda i bude neki plusić. [sm=smiley1.gif] Draga Perlice, žao mi je zbog [sm=hudicek1.gif]. [sm=smiley13.gif] Ne znam što da ti kažem da te utješim i da ti bude lakše. [sm=zmeden.gif] Ovaj put ste malo fulali O s obzirom na situaciju, ali sljedeću mengu ćeš vidjeti tek za godinu dana tako da se nemoj ništa žalostiti. [sm=smiley2.gif] Šaljem ti puno pusa i zagrljaja. [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] BUMBI draga pa kako si nam ti? Javiš nam se s vremena na vrijeme, ali ne pišeš ništa o sebi i svojim dečkima. [sm=zmeden.gif] Pomazite se malo i u moje ime. [sm=smiley1.gif] Draga daxy, nadam se da ti se to mala mrvica gnjezdi. [sm=smiley1.gif] Dobro su ti cure napisale ... kod privatnika ćeš platiti nekih 500kn sigurno. Ajme glagla, baš mi je žao što te toliko mučnine zezaju. [sm=smiley13.gif] Dal ih uspijevaš barem s nečim malo smanjiti? Bademi, peciva, krekeri ... bilo što? [sm=zmeden.gif] Draga Katarina, a da li mjeriš BT uz trakice? Smatram da je ta kombinacija najtočnija. [sm=smiley1.gif] Ljubilice, još nije ništa izgubljeno. Navijam da te za koji dan iznenade dvije debele pozitivne crte! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Draga tintin, stvarno ti se divim što si i nakon toliko vremena pozitivna i ustrajna! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Najiskrenije ti želim da čim prije čuješ malo srčeko kako tuče pod tvojim. [sm=smiley1.gif] Winkice moja milena, gdje si? Još jedan dan. [sm=smiley1.gif] Navijam iz sveg srca! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mamino zlateko, držim fige da bude za koji dan [sm=modricrtici.gif]! [sm=smiley1.gif] Gdje su nam očajnica i ninich sa svojim izvještajem? [sm=zmeden.gif] Ninich kad piškiš? [sm=zmeden.gif] Ja sam prošla ponavljanje kiretaže i osjećam se ok. Bilo je to sve skupa dosta brzo i bezbolno i sada doma ljenčarim i uživam što ne moram ići na posao. [sm=smiley36.gif] Moram priznati da je ovaj put bilo puno lakše jer psihični nije bilo toliko teško - prvi puta me ubijalo to što znam da sam izgubila bebicu i zbog toga moram na kiretažu i još djelovanje svih tih trudničkih hormona i tako, a ovaj put je to bio samo medicinski postupak koji moram proći i PROŠLO JE! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Sada pijem antibiotike i za 2 tjedna idem na kontrolni UZV i nadam se ostavljam cijelo ovo loše iskustvo iza sebe. [sm=smiley1.gif] Od srca vam se zahvaljujem što se mislile na mene i bile mi podrška i općenito bile tu za mene! Puno mi značite i zato vam šaljem bezbroj pusa i zagrljaja i da sve zajedno osjetimo čari majčinstva! [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|