|
daxy -> RE: Odbrojavanje travanj 2013. (23.4.2013 12:03:13)
|
andjela čestitam od srca! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Hvala ti Bože,prva trudnica ovaj mjesec.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] perlice[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] doć će i naše bebice. Samo hrabro! angel@ pozdrav tebi i bebici. Ljubim vas! pinky lavice naša sretno! Cure,ja ne znam šta se samnom događa! [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Zabrinula sam se,imam crvenkasti iscjedak,jučer počelo,a danas se nastavilo. Daleko mi je vražja [sm=hudicek1.gif] a opet ako je O bila prije nego sam se testirala,odnosno prije 14og DC,moglo bi biti implantacijsko... A opet moglo bi biti ovulacijsko krvarenje,ako mi O kasni. Jeli to možda zbog čajeva? Pila sam vrkutu i marulju do 21 DC,sad samo pijem vrkutu... Moja ginekologica je na bolovanju do daljnjeg,a ovaj ginekolog šta ju minja me ne može primit prije 03.05 a tad bi tribala dobit. Objasnila sam sestri da je meni hitno i da sam zabrinuta,ali me ne može nikako ubacit! [sm=zmeden.gif]. Ja bih otišla kod privatnika,ali nisam baš pri novcima. Cure koliko to košta otprilike? Znam da su neke od vas išle privatno,pa ako mi možete reći koliko bi me otprilike košta pregled i ultrazvuk? Posudit ću novce samo da znam koliko,stvarno me brine ovo. [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]
|
|
|
|