RE: Super stvar/totalni promasaj (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba >> Oprema za bebe

Poruka

INES88 -> RE: Super stvar/totalni promasaj (12.6.2013 11:04:02)

Prematalica,klokanica,babyphone,su bačen novac,a super mi je koristila ogradica,kišobran kolica..

zara13 -> RE: Super stvar/totalni promasaj (12.6.2013 14:02:44)

super aspirator za nos na usisavač ,klokanica viper

sorina -> RE: Super stvar/totalni promasaj (9.7.2013 17:53:04)

super: aspirator za nos na usisivač,braun toplomjer za uho (vrijede svake kune),viper,hranilica,putni krevetić (koristili ga kao vrtić)....
promašaj: babygim,klokanica

mijina mama -> RE: Super stvar/totalni promasaj (6.8.2013 9:24:05)

super - AS jaje (hranimo se unutra dok ne zna sjedit), baby gim, aspirator za nos na usisavac, kuhalo za vodu
ne bas super - klokanica (par puta koristena), sling marama (neznam ju stavit unutra [sm=jezicek.gif]), baby phone

keyt -> RE: Super stvar/totalni promasaj (6.8.2013 12:58:20)

KORISNO:
MacLaren kolica 0+, sigurna za bebu, a ne preglomazna za dijete
Prematalica, onaj samo gornji spužvasti dio, još je prematam na veš mašini (ima godinu dana), leđa mi ne pate i naravno, mašina je isključena iz struje
Izdajalica, bez nje bih sigurno odustala od dojenja
Putni krevetić, služio kao sigurna zona, a sada je spremnik za igračke i štitnik za opasne zone (trenutačno onemogućuje prilaz komodi sa staklenim vratima)
Baby gym, bio nam je spas dok je još samo ležala, a bila strašno znatiželjna, kasnije se dugo igrala s igračkicama s gym-a, tj. gurala ih u usta, a i dekica još dobro dođe
Baby vrtuljak iznad kreveta, obožavala je tu melodiju i uživala gledajući medvjediće kako se vrte
Sklopiva kadica za kupanje, savršena

PROMAŠAJI:
Brdo bočica i dudica kupljenih u startu, a samo je vrlo kratko vrijeme koristila jednu bočicu
Torba za kolica, preskupo sam je platila, a sve što mi za malu treba strpam u pretince od kolica
Baby phone, mala se uvijek bučno budi, tako da je beskoristan

NEŠTO IZMEĐU:
Viper, kao beba nije htjela čuti za njega, a tek sada s godinom dana, premda ga je skoro prerasla, voli se odmarati u njemu i baka je u njemu uspavljuje
Hranilica, u početku joj je bila fora, a sada joj služi za vježbanje alpinizma

NISAM KUPOVALA, A NIKAD MI NIJE NI ZATREBALO:
Klokanica, sterilizatori, grijači, kuhala, ormarić prematalica, 3u1 kolica... u startu mi je navedeno djelovalo kao papilova s kojom samo gomilam prostor

MKata -> RE: Super stvar/totalni promasaj (18.8.2013 9:12:14)

Vrtić nismo imali, niti nam je trebao, sterilizator smo dobili s tt izdajalicom i koristio mi je, ali ne bih ga posebno kupovala.
Ona vrtilica iznad kreveta kupljena, ali nije bila potrebna.
Baby monitor (imali s kamerom) korišten samo kod jedne bake jer je u našem sttanu uvijek bio blizu.
Bočice kupili kad smo ustanovili da od dojenja njema ništa.
Marama i sling iskorišteni 100%, više nego kolica...ali, mi smo se voljeli nositi i to nam je bio najbolji način za umirivanje grčeva i općenito umirivanje.
Ne znam više...za ovu bebu još javim...svaka beba i svaka mama je drugačija...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]