|
keyt -> RE: Super stvar/totalni promasaj (6.8.2013 12:58:20)
|
KORISNO: MacLaren kolica 0+, sigurna za bebu, a ne preglomazna za dijete Prematalica, onaj samo gornji spužvasti dio, još je prematam na veš mašini (ima godinu dana), leđa mi ne pate i naravno, mašina je isključena iz struje Izdajalica, bez nje bih sigurno odustala od dojenja Putni krevetić, služio kao sigurna zona, a sada je spremnik za igračke i štitnik za opasne zone (trenutačno onemogućuje prilaz komodi sa staklenim vratima) Baby gym, bio nam je spas dok je još samo ležala, a bila strašno znatiželjna, kasnije se dugo igrala s igračkicama s gym-a, tj. gurala ih u usta, a i dekica još dobro dođe Baby vrtuljak iznad kreveta, obožavala je tu melodiju i uživala gledajući medvjediće kako se vrte Sklopiva kadica za kupanje, savršena PROMAŠAJI: Brdo bočica i dudica kupljenih u startu, a samo je vrlo kratko vrijeme koristila jednu bočicu Torba za kolica, preskupo sam je platila, a sve što mi za malu treba strpam u pretince od kolica Baby phone, mala se uvijek bučno budi, tako da je beskoristan NEŠTO IZMEĐU: Viper, kao beba nije htjela čuti za njega, a tek sada s godinom dana, premda ga je skoro prerasla, voli se odmarati u njemu i baka je u njemu uspavljuje Hranilica, u početku joj je bila fora, a sada joj služi za vježbanje alpinizma NISAM KUPOVALA, A NIKAD MI NIJE NI ZATREBALO: Klokanica, sterilizatori, grijači, kuhala, ormarić prematalica, 3u1 kolica... u startu mi je navedeno djelovalo kao papilova s kojom samo gomilam prostor
|
|
|
|