Super stvar/totalni promasaj (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba >> Oprema za bebe

Poruka

Suzn -> Super stvar/totalni promasaj (14.3.2013 10:41:37)

Sta vam je bilo neophodno za bebu, bez cega ne bi mogli??! A sto je bio totalni promasaj?

Suzn -> RE: Super stvar/totalni promasaj (14.3.2013 10:43:16)

Evo ja npr ne bi mogla bez babyfona!! A iskreno nisam imala promasaje jer nismo puno kupovali!

seraphyme -> RE: Super stvar/totalni promasaj (14.3.2013 10:45:33)

klokanica promašaj, ne mogu bez babyphonea

tenkic -> RE: Super stvar/totalni promasaj (14.3.2013 10:45:43)

Ovisi sve koliko je beba stara. Meni se zna dogoditi da mislim da je nešto potpuni promašaj i onda za mjesec-dva to postane super stvar...ovisi o bebi

Suzn -> RE: Super stvar/totalni promasaj (14.3.2013 11:23:45)

Pa u principu pricamo o novorodjenim bebama.. Do godine dana!

cecilija -> RE: Super stvar/totalni promasaj (14.3.2013 11:25:50)

kinderbet tj. kolijevka s kotačima super stvar(za uspavljivanje), a grijač za kašice i bočice- totalni promašaj..

sretnaz -> RE: Super stvar/totalni promasaj (14.3.2013 11:35:16)

Slažem se s Tenkić. Nismo puno kupovali. MM kupio klokanicu. Nije promašaj, ali bismo mogli i bez nje. Koristili smo par puta kad smo na brzinu išli u dućan autom pa da ne vadimo kolica. I bočice... dojim, a sad ga učim piti na čašu. Babyphone je super, jer je soba na drugom katu.

Suzn -> RE: Super stvar/totalni promasaj (14.3.2013 12:56:28)

Ja recimo nemam djecje skarice za nokte i ne trebaju.. Cetka i cesalj isto!

mama_25 -> RE: Super stvar/totalni promasaj (14.3.2013 13:00:22)

klokanica super stvar
prematalica, totalni promašaj [sm=smiley13.gif]

medoKartonski -> RE: Super stvar/totalni promasaj (14.3.2013 22:43:38)

Vrtić like, babyphone promašaj - jednom korišten

cuba -> RE: Super stvar/totalni promasaj (14.3.2013 22:47:46)

Vrtić i sterilizator - promašaj
Sve ostalo mi je bilo odlično i maximalno iskorišteno.

ninolina -> RE: Super stvar/totalni promasaj (14.3.2013 22:53:16)

Krevetici promasaj jer su na kraju spavali sa mnom
A viper iskoristen max

calpurnia -> RE: Super stvar/totalni promasaj (16.3.2013 22:01:29)

Klokanica, babyfon, grijač za bočice, sterilizator - TOTALNI promašaji! Opet naglašavam TOTALNI!
Ono šta nam najviše koristi i stvarno je praktično to je - kuhalo za vodu! Uz to super nam je i vrtić kojeg on obožava i stvarno je dosta vremena u njemu!
Ne mogu se više ničega sjetiti.... :P

endless -> RE: Super stvar/totalni promasaj (28.3.2013 14:00:36)

Suzn, (ispričavam se jer se ovako ubacujem s pitanjem, al moram pitat [sm=jezicek.gif] ) kako onda bebama srediti noktiće??? Ja isto nisam kupila škarice te, pa zato pitam.

cuba -> RE: Super stvar/totalni promasaj (28.3.2013 14:22:32)

Pa sa grickalicom /noktaricom. Meni su te škarice isto bile bezveze, ništa nisu rezale (Chicco). Pa sam uzela od Tommee Tippee grickalicu, 20kn i evo već 3,5god je u upotrebi, odlična je[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley20.gif[/image]

mariola -> RE: Super stvar/totalni promasaj (28.3.2013 14:31:43)

Najbolja od najboljih i najiskorištenijih stvari za bebu mi je ljuljačka. Gracova, s vibracijom, muzikom i sama se može ljuljat.(ne mogu sad stavit slikicu). To mi je the best of the best[sm=smiley1.gif]
Krevetić i komoda max iskorišteni, evo već 3,5 god. svaki dan u funkciji, prvo jedna beba pa druga. Babyphone uvijek vučemo svuda sa sobom. Kolica maclaren, praktična i lagana.
Promašaj??? Ne mogu se sjetiti...možda skafander za bebe koji sam platila 400kn a koristila ga svega par puta[sm=zmeden.gif]

emamma -> RE: Super stvar/totalni promasaj (28.3.2013 14:58:51)

totalni promašaj-bebifon,vrtić,klokanica,dječja ljuljačka(imali smo chiccovu),grickalica za noktiće ona dječja,češalj dječji
pun pogodak-hranilica(ona koju možete visinom podesiti na visinu stola tako da djete u njoj sjedi za stolom)maclaren kolica lagana mala kad se sklope laka za upravljanje

anaxx -> RE: Super stvar/totalni promasaj (28.3.2013 15:10:32)

totalni promašaj: neki šminkerski komadi odjeće za klince od 1-2 god., nećeš ga u tome po kući oblačiti, a onda se obuće jednom ili dva puta ... definitivno može bez toga... onda babygym, ono okruglo za na pod s igračkama iznad glave... potpuno neiskorišteno, kao i ono što se montira na krevetić pa se isto vrti i svira... dobili ih dva komada, oba stoje zapakirana kao nova...
nama ni kolica nakon godine dana skoro nisu trebala... dečki su htjeli samo trčati....

bez babyphonea ne bi mogla... beba spava u kući, a ja pijuckam kavicu u vrtu... ili kod susjede :))
i dneva stolica nam je bila stalno u upotrebi, a i vrtić se potpuno isplatio...

Sunshine28 -> RE: Super stvar/totalni promasaj (28.3.2013 17:55:40)

video baby monitor - ne bi ga dala za nista! isto beba spavana katu!, uz to lezaljka (viper), koristimo ogd 6 tjedna, evo Em je sada 6,5 mj. i jos nam je od veeeeelike pomoci!

promasaj - baby gym i mobil koji se vrti za iznad kreveta - baby gym joj uopce niej ineteresantan, a mobil nema svrhu osim sto je za "ukras", pricvrcen na krevetic na katu gdje Em samo spava po noci, a kada navecer spava u mraku i tisini tak da.....
sva sreca pa smo oboje dobili na poklon pa me ne muci savjest da sam bacila novce...

inace ja imam chicco škarice za nokte i super su mi...

nina noa -> RE: Super stvar/totalni promasaj (2.4.2013 21:48:45)

Mene zanima koje su bocice bolje, staklene ili plastcne???[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

sretnaz -> RE: Super stvar/totalni promasaj (2.4.2013 22:07:48)

babygym je meni super stvar i svakome ga preporučim za razvoj motorike! Baš čudno da je vama ostao neiskorišten.[sm=zmeden.gif] Jako rano smo ga počeli stavljati na njega i ajme koje sreće kad je prvi put uspio lupiti po igrački. Na njemu se i prvi put okrenuo leđa-trbuh s 3 mjeseca.

FIGICA FIFINANKICA -> RE: Super stvar/totalni promasaj (10.6.2013 21:51:19)

nismo koristili grijač bočica,klokanicu

monstrum -> RE: Super stvar/totalni promasaj (11.6.2013 13:08:35)

Ne bi mogla bez grijača za bočice..to mi je pomoglo puno..ali klokanica..čisti promašaj..imala dvije, ukupno su bile korištene sat i pol [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] i to ih je mm nosio ..

sretnaz -> RE: Super stvar/totalni promasaj (11.6.2013 13:35:33)

Meni je eto grijač promašaj. ali to je zato jer dojim. Neke stvari treba kupiti kad zatrebaju, a ne unaprijed.

evanoi -> RE: Super stvar/totalni promasaj (11.6.2013 13:40:10)

mobil iznad kreveta promašaj, nezainteresiran je za njega, ali nismo ga kupili pa nemam grižnju savjesti [sm=bravo.gif] super stvar su mi klokanica, marama jer ga stalno furamo sa sobom, ljuljačka-ležaljka - u njoj je kad ručamo, kad odmaramo na terasi, kad vješam robu na špag, brišem prašinu itd....

Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>