|
daxy -> RE: Odbrojavanje veljača 2013. (19.2.2013 8:39:48)
|
Crvena3 ja još nisam čula za taj simptom kao znak trudnoće,ali i to je valjda moguće. Mislim da uslijed upale stidne usne mogu promjeniti boju,iako mi se čini da su važniji neki drugi znakovi kao bol,svrbež,iscjedak drugacije boje,nekakvi problemi pri mokrenju,itd... Ako nemaš takvih simptoma,mislim da je onda sve u redu i da je promjena boje možda samo znak malo lošije ili bolje prokrvljenosti. Možda druge cure znaju nešto o tome. Neke cure su isto imale osjećaj da ce dobit menstruaciju,pa se kasnije pokazalo da su ipak trudne. Tebi želim isto i dobro nam došla na forum. Perlice55 ja ti nikako ne uspijevam odgovorit na PP,jer sam ti sad priko mobitela na RR,pa imam problema s inboxom,pa ću ti ovako napisat da nisam probala prošli mjesec,ali sam ih propisala za sljedeću [sm=hudicek1.gif] koja nadajmo se neće doć. [sm=smiley1.gif] Curke,ja imam problema sa grlom i sinusima,pa bih vas htjela pitat dali da kažem doktoru da radimo na bebi da uzme to u obzir ako mi bude probisiva antibiotike ili je još rano da bih to spominjala i koliko uopće antibiotici utječu na ugnježđenje i razvoj ploda u tim najranijim danima? Ako netko zna,molim vas pomozite.
|
|
|
|