|
ikaaa -> RE: Odbrojavanje veljača 2013. (14.2.2013 17:25:13)
|
evo me drage moje....moje vijesti baš nisu naj,naj.....onako kako sam i očekivala na žalost[sm=smiley19.gif]....nisam trudna[sm=smiley19.gif], bio je to samo jedan od onih dugih ciklusa u godini(ginić mi je rekao da je to anovolucijski ciklus,[sm=smiley13.gif]tako da nemam pojma o tome pa sam sva pod dojmom mislim si još i to[sm=zmeden.gif]), naravno stvorila se je tu i jedna cista koja je sve to kočila....ali ginić kaže da je sve to ok i da radimo [sm=duda.gif] i ovaj mjesec tamo oko 19-20tog.....drage moje toliko sam umorna od toga svega, odlazaka doktorima, pa po jedan nalaz, pa po drugi nalaz, Ogulin-Karlovac-Zagreb, već autoputom mogu i žmireći da dođem[sm=smiley36.gif]....umorna sam od toga svega i jednostavno mislim da ću se ovaj mjesec malkoc odmoriti od brojanja plodnih dana [sm=smiley36.gif], praćenja sluzi[sm=smiley12.gif], osluškivanja svih mogućih simtoma na moguću [sm=nosecka.gif] i jednostavno konačno možda pokušam uživati u ...........[sm=smiley36.gif] drage moje kako ste mi vi?Ribica, anđela navijam za vas, drage moje svaka [sm=nosecka.gif] može imati drugačije simptome...stoga dok god [sm=hudicek1.gif] ne dođe postoji mogućnost...[sm=smiley31.gif] pinkica moja draga pa kako si mi ti? mila jesi li bolje?[sm=rozica.gif] perlica žao mi zbog gljivica....ja i mm smo se uspjeli riješiti ih se tako što smo se ,,parili,, svaku noć na kamilici ili na sijenu....i uspijeli smo se toga riješiti,....netrebaš se puno isparavati oko5-6min, 5-6dana...nama je pomoglo....[sm=bravo.gif]
|
|
|
|