|
*andjela* -> RE: Odbrojavanje veljača 2013. (19.2.2013 13:54:55)
|
eee drage moje izgleda da nista ovaj mjesec...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] od jutros me stomak pomalo boli,i vec sam primjetila da[sm=hudicek1.gif] stize tako da sad samo cekam da pocne pravo da to potvrdim,pomislila sam da nije impantacijsko al ne vjerujem nisam ja te srece...[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] a MM se jutros obradovao kao jos nisi dobila,malo posle toga mene poceo boliti stomak polako,on primjetio da sam ja sva snuzdena,bas mi je bilo zao reci mu da me pocinje bolit stomak bas se razocarao,kao i ja[sm=smiley19.gif] al sta je tu je...s jedne strane drago mi je da me bar nije zavlacila i kasnila pa opet stigla dobila sam na 29 dc i evo sad pocinje novi ciklus i MORA BITI USPJESAN mislim da je po ovom datumu ovulacija bila oko 4-5 kako sam ja i osjetila,e sad zasto nije uspjelo,mozda je i psiha puno ucinila... Ribice nadam se da ces ti imati vise srece [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] cure hvala vam puno na podrsci,necu se vise prepustat simptomima,oni me samo opterecuju mislim da kad se dogodi [sm=nosecka.gif] bit ce nekako totalno drugi simptomi.
|
|
|
|