|
ruwenzor -> RE: Ljetne bebice u 2013. (31.7.2013 18:22:05)
|
Hej curke! Od kad sam saznala da je H na zadak ne mogu prestati razmišljati o tome, vrtim u glavi sto situacija i čitam priče s neta, većina nije baš lijepa.. Bila sam jučer na zadnjoj kontroli kod svoje gin, samo mi je dala uputnice za bolnicu i rekla da ako osjetim jaku bol u trbuhu nek se ne brinem jer se to beba okreće [sm=zmeden.gif] Prije 4 tj je bila naglavačke i nisam primjetila jaku bol kad se izvrnula na zadak, ne kužim zašt bi obratno bolilo?? A i ak boli nek boli, samo da se okrene na glavu, a ako osjetim ikakvu bol jurim u bolnicu. Zvala sam danas sv.duh da se naručim, naručili me na pregled tek 14.08. (kao nema mjesta, gužve su) a još mi kaže žena da nema dr. Hafnera do 26.08. [sm=smiley13.gif] a ja bih kod njega... S N je bio neki mladi i nije baš imao kaj raditi, sve je išlo glatko, babica je sve odradila, a sad s H na zadak i toksoplazmozom me stvarno strah i nadala sam se Hafneru, njemu vjerujem, za ostale uopće ne znam tko su i kakvi su. Jel znate kojeg dr. na sv.duhu koji ima iskustva sa zatkom? Mala lidach pretpostavljam da si rodila i da se maziš sa svojom bebicom, javi se kad stigneš Jelenko baš mi je žao da te patronažna naživcirala, mi smo s N imali super patronažnu- mlada, plava, slatka, simpatična do neba i znala je apsolutno sve, kad je N imala 3 mj jedno jutro je bljuckala smeđe-bijelo, u panici sam nazvala p. i ona se samo nasmijala i rekla: dakle jucer ste ju prvi put kupali u moru- i stvarno jesmo, navodno ju je more potaklo da se očisti. Ne daj joj da te naljuti, nema ona tebe kaj špotati, tu je da pomogne a ne da provocira. Sarah jesi još tu ili su te ostavili u rađaoni? U svakom slučaju držim fige, uživaj u buši dok još možeš, a kad krene- sretno, nek prođe super. Martinic i danijela kak je bilo na kontroli? And1 nadam se da će se situacija s guzom popraviti brzo. Btw s N sam koristila platnene pelene i guza joj je bila super, nismo je ni mazali s ničim, jedino kad sam joj stavila jednokratne (kad smo išli na put il negdje) joj se znala zacrveniti pa joj je kupanjac s maslinovim uljem i kamilicom riješio crvenilo
|
|
|
|