|
mamasita -> RE: Ljetne bebice u 2013. (26.7.2013 4:58:25)
|
cure moje da vam se malo javim.sva moja čuda spavaju[sm=smiley1.gif] Paola je divna,evo baš je papala pred nekih dvadeset minuta,siki ko velika,cice mi se pune jer mi pravo mlijeko nadolazi.izgubili smo na težini 250g tako da smo iz bolnice izašli sa 3360g[sm=smiley1.gif]seke su joj se jako veselile a N kada je jučer došla doma,prvo što me pitala je bilo a kako je Paola došla van[sm=smiley36.gif]cijelo vrijeme su je ljubile i gledale,pa su mi na momente onako kao tužnjikave bile,ali to će se sve riješiti,prilagodba ipak treba malo vremena[sm=smiley1.gif] inače ja sam dobro,samo što sam takve hemeroide dobila da jedva stojim a o sjedenjuu nema šanse niti razmišljati[sm=smiley19.gif]boli za krepat,sutra mi dolazi patronaža pa ću je pitati za to neku kremu.znate vi možda kakav dobar pripravak,kremu ili nešto?ovo je prvi put da ih imam,nisam znala da tako boli[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] ajmo o porodu malo[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]ja sam znala da čekam da čekam da P bude lavica i tako je i bilo,trebalo mi je 1hi20min da dođe na ovaj svijet.da je bolilo,neću lagati,bolilo je ko sam vrag,i sve sam lijepo babice slušala,do zadnja tri tiskanja kada sam mislila da ću se srušit koliko je to jako bilo,e tu sam se malo derala,nisam mogla,ono disanje mi ništa nije pomagalo.sva sreća da je mm bio sa mnom,on je bio naprosto divan,i hvala mu na tome,evo i sad plačem,on mi je dao snagu da izdržim do kraja i toliko me opčinio da ga volim još više. P se budi,malo njurga pa gibam.javim vamm se.ljubim vas.izdržite još to malo vjerujte da se sve isplati radi tih malih mrva[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|