|
ruwenzor -> RE: Ljetne bebice u 2013. (27.5.2013 9:58:03)
|
Jutro! Jučer je N slavila 2. ročkas i sva je bila cijeli dan uzbuđena i jurila i pričala svima svašta, gosti su otišli do pola 9 a ona se ostala još sat vremena igrati s novom kuhinjom i jedva smo ju nagovorili da ide u krevet. Naravno preskočila je podnevni spavanac, neće valjda spavati za rođendan [sm=smiley36.gif] Prije je svaki dan bez iznimke odspavala popodne baram 3h, sad 1-2x tjedno ostane cijeli dan budna. Počela sam razmišljati o onom pojasu koji kao drži trbuh- jel koja od vas to ima? Baš mi je težak bio trbuh jučer, a danas imam muskulfiber u leđima i nogama, ali nema grčeva ni žgaravice pa se ne smijem žaliti [sm=smiley36.gif] MM mi je u sub otišao po antibiotik za toxoplazmu, moram ga piti do kraja trudnoće. Samo nek su mi cure zdrave i ja happy. Vezano uz platnene, N ih ima, i beba ih bude imala, nekak sam se navikla na njih i nije mi uopće puno posla, valjda sam navikla. Gaćice za nakon poroda sam kupila u mulleru i apoteci, iz mullera mi bile bolje, dobro su podnosile pranje u vešmašini i nisu me tiskale ni spadale. Vir uloške sam tamanila valjda paket dnevno prvih mj dana dok nisam prestala jako krvariti Marina, vjerovatno ti se beba tak namjestila da ti pritišće pluća, a isto tak ti se povećava količina krvi pa treba tijelu da se prilagodi, ili si možda reagirala tak na neki stres? Jel ti se to smirilo? Bebu normalno osjećaš?
|
|
|
|