Tania -> RE: Odbrojavanje studeni 2012. (7.11.2012 15:36:13)
|
Gledala sam malo druge grafove na FF, pa vidim da je skoro svima u prvoj fazi ciklusa niža temperatura nego u drugoj fazi, a kod mene to nije slučaj... Tj. okomita crta jasno razgraničava prvu i drugu fazu, a u prvoj su sve temp.ispod vodoravne crte,a dpo su iznad vodoravne... Očito sam zbunjena jer prvi ciklus mjerim... E da, jučer dobila drugi posao [sm=smiley36.gif] Ne sjećam se da sam ikad u životu ležernije obavila razgovor, kao da me ustvari ne zanima dal ću posao dobiti ili ne, onako totalno opušteno - a sve zbog toga što sam toliko sad sva u bazalnoj, trakicama, zatrudnjenju, da sam što se tiče svega ostaloga - mah, ako bude, bude... [sm=smiley36.gif] Nakon par minuta žena mi govori - primljeni ste, u četvrtak dođite. [sm=smiley36.gif] Ima nešto u tome, kad si opušten, stvari se dešavaju... Možda tako vrijedi zaista i za trudnoću [sm=smiley2.gif] I da, danas sam opet išla vaditi nalaze štitnjače, nadam se da će biti ok sada. Prošli mjesec sam ušla bila u hipertireozu, očito zbog povećaćanja lijeka, pa su mi odmah bili smanjili. I kaže mi doktor: u ovakvom stanju niti ne možete ostati trudni, pa tijelo je cijelo uznemireno... A stvarno mi je lupalo srce, ma mislila sam da izlazim iz vlastitog tijela prošli mjesec...
|
|
|
|