Fever -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (13.3.2013 20:53:43)
|
Piturice bome ću pogledat i te šablone sada malo, muž doša s nekog sastanka pa mi je nosija laptop sa sobom, sad će se on s M malo zabavit i mazit prije spavanja pa ću ja malo prosurfat, ako nađem šta stavim link [sm=smiley1.gif] eo vidila da je i Papa odabran novi, još po fejsu kruži slika di je dim u duginim bojama, jaooooooooooo isto sam se malo nasmijala, neće me Bog kaznit [sm=smiley1.gif] Hladna a rekla sam da više ništa ne spominjem nego kad bude izgon bebe [sm=smiley36.gif] da ću kazat KRENULO JE jer nakon onog sinoć ja nean pojma iako mi je drugo, jer ni s M nisam znala nego došla u bolnicu i rekla da mi se steže stomak svako pet minuta a ja ono već na 5 cm i trk u rađaonu Papalina hvalaaaaaaaaaaaaaaaa i samo se ti zabavljaj s peglanjem, i ja ti svoje slobodno proslijedim iako smo ja i mm nekidan na smjene našu himalaju opeglali [sm=smiley36.gif] lanac3101 kad je tebi točno termin? bome mi ti mogla prije mene, ja ni taj čep ne kuzim, imam samo lagano pojačani iscjedak tu i tamo, sad je to to il nije nean pojma, u svakom slučaju SRITNO!!!!!!! Nela86 nema na čemu, ima još jedna stranica zove se dhgate.com probaj i na njoj naći ako ti se sta sviđa, ali tamo se zna uzimat na veliko, a zadnjih par mj ne primaju PayPal pa mi ebay puno draži!
|
|
|
|