aries -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (13.3.2013 12:45:47)
|
samo ti odmori, fino ruckaj svoju zelenjavu, malo se pomazi sa svojom busicom, na kraju, vi ste najvazniji, vasa obitelj- ti, bebica i tm, na kraju, oni neka zive kako zive, imat ce vremena shvatiti da su pogrijesili ili mozda nikad i nece, opet nije do tebe.vjerujem da ti je tesko, voljela bi da imas podrsku i oslonac, na kraju krajeva i povjerenje i da te se ukljuci u donosenje tako vaznih odluka. ja sa svojom gotovo i da ne govorim, ali srecom imam sveki koja je rekla da ce raditi i pomoci sve sto treba, ali da je ja zovem, da se nece nametati i visiti cijeli dan kod mene, sto mi je super.a zivi u zgradi preko puta, tako da mi je tu, ne brinem se sto ce moja tko zna kad navratiti...uvijek ima od loseg gore, ne znam sto bih ti rekla da ti bude bolje...sta god da je, nije vrijedno da se ti bediras, da si pod stresom, raste nivo ne znam ni ja kojeg hormona i to nije dobro, tako si ponavljam kad mi dodje :) saljem ti veliku pusu mene su isto poceli pitati za te poklone, pa to je ok, pogotovo za neke stavri koje ce ih par kupiti, kao ta prostirka s lukom, meni se isto svidjela, ali kao za te pare mogu svasta nesto tako da cu to nekom reci.mi smo radnoj kolegici kupile sjedalicu-hranilicu, bila je odusevljena, iako je bebi tad bilo 2 mjeseca, cekalo je svoj red, nedavno na face-u vidim da je koristi, pa mi je bilo bas drago...
|
|
|
|