Hladna -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (7.3.2013 11:50:01)
|
aaaaaaaaaaaaaa napisala sam citavu kobasicu i onda sama glupača stisnem X i sve izbrišem [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Zvijezd@ koliko dode ta purlean krema?? Ja kad sam dojila svog sina imala sam strasne rane na bradavicama koje su znale i krvarit, uh kad se samo sjetim da sam se bojala svg djeteta kad sam vidjela da otvara usta i krece prema mojoj bradavici [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Piturice znaci tvoja beba je u startnoj poziciji [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] samo neka tako ostane i neka nam se svima bebice okrenu na vrijeme [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Cure ja sam jucer probala oprat samo onaj jastuk za nosenje bebe iz bolnice sto sam vas pitala dal da ga operem da ne izgubi oblik , ja ga oprala na 30 stupnjeva i stavila sam omeksivac od cicca i jastuk je ostao isti kakav je i bio, a tako ljepo mirisiii, milina, pospremit cu ga u vrecu u kojoj je i bio zapakiran, a ostatak robice perem kad se vratim sa pregleda za 2 tjedna [sm=smiley1.gif] Tiana super da ste uspjele istjerat temperaturu , drago mi je da je tvoja malecka bolje [sm=bravo.gif] bebic ja nebi na tvom mjestu brinula oko velicine previse, svaka beba je drugacija, kako bi to bilo da su svi ljudi isti po kilazi i velicini [sm=smiley36.gif], ne mogu nam ni bebe onda bit sve iste, ma tvoja curka je taman onako kako mora biti [sm=smiley20.gif] , a ti nam se slobodno javi svaki puta kad budes u mogucnosti jer te fakat slabo vidimo ovdje[sm=smiley1.gif] fever jos 10 dana , juhuuu i otvaras nam sezonu, ne mogu se strpit procitat tvoju pricu i onda znam da smo krenule i mi na red [sm=smiley36.gif] Maminangel ima da nam uzivas na tom izletu za sve nas koje nikamo ne idemo [sm=smiley1.gif] Nego zanima me ta tvoja prijateljica , fakat je rano rodila, malisan se stvarno pozurio, jos je jako malen, a sto doktori kazu -hoce li sve proci bez ikakvih posljedica ?? Nadam se da ce sve biti u redu [sm=smiley1.gif] Papalina meni ti je pupak vec kojih mjesec i pola skroz prema van i to tako da se vidi preko majice da strši van [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] , a vidis i moja bebica se full umiri kada odem na tusiranje- nece nam se valjda bebe bojat vode [sm=smiley36.gif] samo ja nazalost ne idem s muzem pod tus malo uzivati, ni pod tus ni igdje drugdje posto mi je ginekolog zabranio odnose i sad mi vec fakat jako fale, zaboravila sam kakav je to osjecaj, ali pitat cu ga na sljedecoj kontroli hocu konacno moci vratit pamcenje tog uzitka ili sta [sm=smiley36.gif] Ja nemam ni jednu striju za sad od ove trudnoce, imam od prosle sto mi ostalo na guzi i na sisama, a trbuh ni jednu jedinu, a nadam se da ce tako i ostat, mazem se stalno iako mi je koza full suha, al nedam se ja [sm=smiley1.gif] Mmaestral mi smo tu negdje na kilazi, ja imam sad 64 kg, a na pocetku trudnoce u prva 3 mjeseca sam pala sa 52 na 48 kg i eto me sad na 64, a sigurna sam da cu doci jos barem do 70 , al neka, ne brine me to uopste [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|