aries -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (4.3.2013 8:46:49)
|
da, i meni je torba manje-više spremna, to sam za vikend pripremila..oprala sam vec dvije perilice ( jedna s dekicama i jedna s posteljinom - koju sam uspjela i ispeglati), danas nastavljam s robicom, mislim da cu imati jos 2-3 perilice, kad je to sve sitno pa citavo brdo može stati u mašinu..Da iskoristim ovo lijepo vrijeme, da se sve može osušiti i da opeglam dok jos mogu :) sto se robice za izlazak tice, bodic dugih rukava, carapice, kao mala trenirka gornji dio mekan kao medo s kapuljacom na kojoj su male usi i hlacice.. jucer je bilo tocno mjesec dana do termina, ovo vrijeme bas leti...ne mogu vjerovati da uskoro krecemo, da ce nam jedna po jedna bebice biti u rukama, umjesto u busicama :) i meni s glad javlja cesce, kao na pocetku, i ponovno cesce moram u toalet, ali je ok..za prepone vec moram jastuk presaviti da bude veci razmak, pa bude ok.. i sto sam ono jos htjela, pelene, ja imam 2 paketa 3-6, isto sam ih kupila na akciji i njih je unutra mislim 70 ili 80, a kupit cu jedne newborn 2-5, njih bude oko 40, pa cu te nositi u bolnicu i da ih imam za taj prvi tjedan, onda cemo vidjeti sto vise pase...
|
|
|
|