Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (8.11.2012 14:16:35)
|
IZVORNA PORUKA: cuba Papalina, odlične vijesti [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ma za naše male anđele se sve pretrpi, držim fige da i ta alergija prođe što prije [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Meni ti taj kineski kalendar nije pogodio ni u prvoj pa ni sada u drugoj trudnoći spol[sm=smiley36.gif] Oba puta je predvidio curke a ono dva frajera[sm=smiley1.gif] Tako da nemoj previše vjerovati[sm=smiley36.gif] Inače sam super, drobić raste i uživam u svakom danu[sm=9nebesa.gif] Ponekad se preforsiram sa čišćenjem, peglanjem i svim tim kućanskim obvezama kao i u igri sa Rokom jer jednostavno i zaboravim da sam trudna[sm=smiley36.gif] Ma idila[sm=smiley1.gif] Što se tiče jela tu sam korektna, koliko korektna trudnica može biti[sm=smiley36.gif] A ono, nastojim jesti normalne obroke, zdrave, pazim da prevladavaju povrće, juhice i voće al eto jučer pao šećer pa je platila Rokova kinder čokoladica[sm=smiley36.gif] Ostale curke, jesu mučnine prestale, kako vam prolaze ovi najljepši dani[sm=9nebesa.gif] A jadna čokoladica [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] joj, jeste vi sve uzbuđene koliko i ja? ja stalno tlačim dragog da odemo kupovat nešto za bebu, bilo šta, kolica il nešto...šta god [sm=smiley36.gif] mogla bi po cijele dane provodit vrijeme u BEBA DUĆANIMA...jednostavno oduvijek sam to voljela a sad pogotovo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] jedva čekam da to počnemo uređivat i sve.... neki dan sam malu od šogorice nosila i sva sam se rastopilaa... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] samo je dosta teška pa nesmijem više [sm=smiley19.gif] jer me poslije buša boljela [sm=smiley19.gif] a malecka ima mj i 13 dana i ima 5200kg...prava pinka kruha [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] jedino me smeta jedna stvar...prije sam pušila, čim sam saznala da sam trudna , ostavila sam cigarete... počele su mi tako smrdit za ispovraćat se... i to je super, ali i mm puši i tu počinju problemi... meni to jako smrdi, al prejako, i on stvarno zbog nmene smanjio kad je doma, al problem je što mu taj zadah od cigareta ostaje u ustima i to neporolazi lako... može on ispirat koliko hoće ali moj nos je na vrhuncu svoje moći i svaki i najmanji miris osjeti [sm=zmeden.gif] i jednostavno, kad ja osjetim cigarete, mene prođđe volja za ljubljenjem a kamoli za šta drugo... žalosno je to zar ne... [sm=zmeden.gif] ja bi htjela to promijenit, al nemogu, htjela bi se mazit al te cigarete su to naše maženje pretvorile u to da mi je od toga muka, d abi si najradije kupila jedan dildo [sm=smiley36.gif] i da se riješim muka...strašno...šta da radiiim???!!!! zbog njega se neki put nekako borim za to da mi ne smrdi al jednostavno jače je od mene, to će nas udaljit a ja to neželim.... on misli da ja njega više ne volim ko prije, a nemogu mu samo govorit da mi smrdi, jer jednom jesam pa sam vidjela da mu to smeta.... a žao mi ga ful i plače mi se zbog toga [sm=zmeden.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|