Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (31.10.2012 13:54:56)
|
sretno Fever na pregledu...javlja novosti !!! [sm=smiley20.gif] a, evo sad bila šogorica sa curicom od mj dana [sm=bravo.gif] mala je preslatka, baš ono kjutić [sm=smiley36.gif] samo nekako nemogu se opustit pred svekrvom i njenom bakom... sve je nekako drugačije nego kad je moja seka rodila... šta ja znam, one su skroz drugačije...mislim, znam da nisu svi isti ali ja i mm već počeli određivat neka pravila... neke sitnice koje su prijeko potrebne... mislim, super je kad se ti moš derat kod kuće kad beba spava kao da si na korzu, ali ono helouu-bila sam kod sogorice jedan dan sa svekrvom i bakom...i ja uđem unutra i mala tako spokojno spava da je to predivno...uđu one dvije u sobu i počnu galamit ( inače neznaju normalno pričat nego se samo derat ) al ono...i mala se probudila...histerizira... ono skroz... i dođemo doma i baka govori : jao, šta tebe čeka, ajme, ako ti bude plakala onako...pa sam joj rekla da možda joj smeta ta dernjava, jer se naglo probudila i to znam po svojim malim nećakinjama...a ona mi nato kaže pa ona ima tek mjesec dana pa nemože ona čut... eeeej koje su to pričeee...ajme...kako me nerviraju...ah... ili, one stalno nosaju to malo djete...moja sogorica nema ni one nosiljke samo ju nosi...maloj se spava, ona ju nosi...strašno... pa hellou, mislim nema ništa slađe od male bebice i da je nosaš, al imat će vremena za to...pa ona nemože ni sad već od nje prdnut a kamoli poslije...ja i mm smo se dogovrili da ako beba bude htjela spavat onda da ćemo ju pustit da spava...da nađemo malo mira za sebe, da se mazimo i tako to [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] jer sad me hormoni peru pa nemam volje za to. [sm=smiley36.gif]možda ćete mislit da pošto mi je prva beba pa to sad tako pričam,ali na svu sreću imala sam od koga učit... joj, ima još tih pravila ali s vremenom vam kažem sve jer sam vam vjetrojatno i s ovim dosadila ... [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|