RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Fever -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (31.10.2012 13:26:27)

Cuba u pravu si, šta nisi javila da ideš :PPP ja bila u nedilju i ono katafakingstrofa....tila Matei neku igračku kupit kad ono samo oprema, kolica, dukatina i još opreme i još opreme, ma bzvz skroz, kupila persil na akciji hahahah i ošli doma....pa da makar igraonicu nisu mogli malo opremit za dječicu [sm=smiley13.gif]

Šta se strija tiče, u prvoj san koristila Clarins i bila mi je krema super, a sada san uzela Colistar koji je duplo veći za istu cijenu, ali i mimo toga, Collistar mi je super, pogotovo njihov gel za celulit tako da valjda koži paše, i da....sinoć gledan puna san celulita i postala san prava okruglica, mm me zeza jer zna da me živcira da se ko tenk okrećen po krevetu, ma tenkon ga po glavurdi :P Jel triban kazat da nakon zabrane keksa od ginića nije dobia nikakve dodatne povlastice....e zbog tenka ih nema do daljnjeg :PPPPPPP

Odo ja sada na pregled, e da san nervozna nego ću se onesvistit....nadam se najboljem i javim se ofkors :D

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (31.10.2012 13:54:56)

sretno Fever na pregledu...javlja novosti !!! [sm=smiley20.gif]

a, evo sad bila šogorica sa curicom od mj dana [sm=bravo.gif] mala je preslatka, baš ono kjutić [sm=smiley36.gif]
samo nekako nemogu se opustit pred svekrvom i njenom bakom... sve je nekako drugačije nego kad je moja seka rodila... šta ja znam, one su skroz drugačije...mislim, znam da nisu svi isti ali ja i mm već počeli određivat neka pravila... neke sitnice koje su prijeko potrebne...
mislim, super je kad se ti moš derat kod kuće kad beba spava kao da si na korzu, ali ono helouu-bila sam kod sogorice jedan dan sa svekrvom i bakom...i ja uđem unutra i mala tako spokojno spava da je to predivno...uđu one dvije u sobu i počnu galamit ( inače neznaju normalno pričat nego se samo derat ) al ono...i mala se probudila...histerizira... ono skroz... i dođemo doma i baka govori : jao, šta tebe čeka, ajme, ako ti bude plakala onako...pa sam joj rekla da možda joj smeta ta dernjava, jer se naglo probudila i to znam po svojim malim nećakinjama...a ona mi nato kaže pa ona ima tek mjesec dana pa nemože ona čut... eeeej koje su to pričeee...ajme...kako me nerviraju...ah...
ili, one stalno nosaju to malo djete...moja sogorica nema ni one nosiljke samo ju nosi...maloj se spava, ona ju nosi...strašno... pa hellou, mislim nema ništa slađe od male bebice i da je nosaš, al imat će vremena za to...pa ona nemože ni sad već od nje prdnut a kamoli poslije...ja i mm smo se dogovrili da ako beba bude htjela spavat onda da ćemo ju pustit da spava...da nađemo malo mira za sebe, da se mazimo i tako to [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] jer sad me hormoni peru pa nemam volje za to. [sm=smiley36.gif]možda ćete mislit da pošto mi je prva beba pa to sad tako pričam,ali na svu sreću imala sam od koga učit... joj, ima još tih pravila ali s vremenom vam kažem sve jer sam vam vjetrojatno i s ovim dosadila ... [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

cuba -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (31.10.2012 16:42:36)

Fever draga e da sam znala da ideš. Mogle smo bar kavu popit kad od sajma nije bilo kruha[sm=smiley36.gif] Ja sam Roku kupila u Mtč donjih majica i to je sve. Baš šta kažeš samo krevetići, komode i kolica. Pa zar nije sajam mama, beba i trudnica?? Samo je prve dvije godine vrijedilo otići na taj sajam, ove zadnje dvije nikako, više me neće ni vidjeti.

A jesi luda, pa daj pomozi mužu malo i on tebi stalno kolače radi [sm=hudicek.gif] Baš si neka[sm=smiley36.gif]

Joj Papalina, nadam se da živite sami i da takvih scena nećeš imati na svakodnevnoj bazi. Ako ti bebica hoće spavati, samo je ti pusti i odspavaj skupa s njom[sm=smiley36.gif] Trebat će ti sna svakako.
A savjete mame, bake i svekrve te ostale sveznajuće rodbine (iako neki imaju i dobronamjerne savjete) nemoj uzimati previše k srcu. Dosta se toga promijenilo otkako su one imale malu dječicu a i k tome nemaju takta niti osjećaja za novorođenče. Ipak su to sad žene u godinama sa tankim živcima[sm=smiley36.gif]

Svim curama sa mučninama držim fige da prođu što prije [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Mene je zadnja dva dana mučio želudac i sinoć sam se tako ispovraćala[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] pa se sada izležavam na kauču i odmaram.
Puse curke :-**

zvijezd@ -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (31.10.2012 17:39:26)

papalina previše se opterecujes ja cu svoje dite sama odgajat a negdi koji savjet i pokupit ako triba nosit cu ga po cile dane, preko mojih ruku je masu beba proslo i ono ako nosis bebu navikne se su price ja mislim, moja susida stalno malog nosi al se on ne buni ni kad je u krevetu ni u kolicima to je sve od bebe do bebe ne slusaj nikoga i to je to... p.s. o tome je rano razmisljat o tome cemo kad se rode pa kad vidimo slusaju li [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Fever -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (31.10.2012 18:16:33)

Evo cure, vratila se ja [sm=smiley1.gif]

Naime radia je anomaly scan i sve je SUPER!!!!! Detaljno je sve pregleda do ti jednog organa, od srca, mjehura, želudca....kostiju, razmaka očiju i sve šta se da napravit, sve je u savršenom redu. Cista je nestala, doduše vidi se 1mm ali je u to u nestajanju jer da nije bilo bi drugih pokazatelja, tako je kaza. Pokaza nam je cili obris lica, usne, nosić, ma mrva moja swatka. Mjerija je i grlić maternice, ma sve živo i sve je odlično. Samo nema seksa jer ostala mi je ranica od prvog poroda i bude malo krvi od nje pa da nebi bilo nekih neželjenih kontrakcija. A bris za ureaplasmu da dojdem uzet idući tj jedan dan. :D

Mama je 2 kg u plusu, doduše ja bi rekla 2,5 kg ali dobro....i rekao je da je 99% cura!!!!! Još jedna plava pišulja nam stiže!!!!!!!

cuba -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (31.10.2012 18:27:15)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] to su odlične vijesti[sm=smiley1.gif]
Baš mi je drago da je sve u redu, da ciste više nema i da vam ponovo stiže mala curka[sm=smiley1.gif]
Jesi to bila na 4D? Do kojeg tjedna se može obaviti, jel do 23 ako se dobro sićam? Da se znam ravnati onda po pregledima za idući put.
Ja sam idući tjedan isto na pregledu pa kad budeš dolazila daj se javi za kofi[sm=smiley1.gif]

Fever -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (31.10.2012 18:51:15)

Jeeeee! [sm=bravo.gif]

Je tamo do 24 tj mislin....u naših košta 500 kn, ja se nadan da ću moć ić idući put [sm=smiley1.gif] Moran idući tjedan doć po bris pa bi onda mogle, ali neću prije sride jer u pon do utorka moran u Mostar, uglavom poziv na princes krafne stoji [sm=smiley36.gif]

:********

cuba -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (31.10.2012 18:59:25)

Aha, ok, onda se javi kad stigneš. Ja ću vjerojatno u pon na pregled, idem baš nazvat i naručit se[sm=smiley1.gif]
Jel se anomaly scan nešto extra plaća ili ulazi po normalan pregled, to sam isto zaboravila. E znam da je 4D 500kn, bila sam sa Rokom a planiram i sada sa drugom bebicom.

Ajme princes krafne [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]
Vrlo rado bi vrnila na kofi i dozu slatkoga al san se sinoć toliko ispovraćala, danas sam u komi[sm=smiley13.gif] Samo molim Boga da prođe do subote jer sam vjenčana kuma. Nemam pojma od čega, nisu više mučnine. Ma.. bit će bolje.
:-** tebi i tvojim curkama[sm=smiley1.gif]

BUMBI -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (31.10.2012 19:24:14)

Fever super što je sve ok i super za još jednu curku[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Suzn -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (1.11.2012 0:19:22)

Evo mene opet [sm=bravo.gif]
Sinoc sam srocila par recenica al su nestale kad su se trebale ucitati. Daklem... Eto, i ja drugi put trudna! Imam jednog terorista rodjenog 14.3., jednog muza rodjenog 21.3. i sad dolazi treci musketir oko 1.4. mrak. Tri tjedna tri rockasa....
Jos uvijek se nadamo da je dr pogrijesio i da pimpek u biti nije pimpek, pa da ce nam doci curica, jer uopce nemamo ni priblizne ideje za ime...[sm=zmeden.gif]

Mucnine gotove, nekad me ulovi neka cudna slabina, oblije hladan znoj, i par minuta ne znam za sebe, jel ima koja takvih iskustava? Inace ok, mislim da sam 18-19 tj.

Eto, ukratko, sad idem lec,,, pozdrav i cestitke svima ovdje!!

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

malimuco -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (1.11.2012 7:09:54)

Drage moje curke da se i mi vama pridruzimo:-)))). Moja mala druga srecica stize 21.4. Ako Bog da!!!! Za sada je sve ok, bebo lipo napreduje i kaze teta dokica da cemo dobiti jos jednog malog bracu... Da, da to je sigurno razveselilo najvise mog malisu ali on to mami jos ne zna reci jer ima tek malo vise od 13 mjeseci :-))))). Iako sam cijeli zivot mastala o curici izgleda da su mi sudeni pisonjici :-)))), ali nema veze rekla sam da znam da ce mi svaki deckic biti poput mog Mateja rodila bi ih 10 valjda:-))))). Samo neka nam svima. Udu zive i zdrave bebice a nase trudnoce i porodi pogotovo lagani....Ima li netko mozda problema s visokim tlakom??? E sad lipo popiti prvu jutarnju[sm=kava.gif] dok bebo jos nana

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (2.11.2012 11:57:50)

IZVORNA PORUKA: zvijezd@

papalina previše se opterecujes ja cu svoje dite sama odgajat a negdi koji savjet i pokupit ako triba nosit cu ga po cile dane, preko mojih ruku je masu beba proslo i ono ako nosis bebu navikne se su price ja mislim, moja susida stalno malog nosi al se on ne buni ni kad je u krevetu ni u kolicima to je sve od bebe do bebe ne slusaj nikoga i to je to... p.s. o tome je rano razmisljat o tome cemo kad se rode pa kad vidimo slusaju li [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

treba sve na vrijeme prostudirat a ne da poslije tu tlačimo ove drage curke [sm=smiley36.gif] hahah[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
ma ne opterećujem se ja, samo primjećujem neke stvari koje mi smetaju i koje će u mom pravilniku bit zabranjene [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

a to šta se nošenja tiče...pa ja sam tako malu od seke tj obadvije...stalno nosila, raznazila, jer kao nisu moje pa odem kad mi se više neda [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] pa su se gospođice navikle i ona ih je stalno morala nosat...i to je počela koristit čim se rodila...tako da ono bebe od početka kad skuže kako to ide, onda samo koriste [sm=smiley36.gif] nisu one blesave ne [sm=smiley36.gif]

cuba -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (2.11.2012 12:20:23)

Ja zadnja tri dana nekako ne osjećam bebicu, samo mi se zna stvrdnuti trbuh. Ne paničarim ali mi nedostaju leptirići[sm=smiley1.gif]
U ponedjeljak sam naručena kod ginekologa na pregled ujutro u 9.30h pa mi držite fige da je sve u redu sa našom bebicom i da saznamo šta se krije među nogicama [sm=smiley2.gif]
Puseeee[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

zvijezd@ -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (2.11.2012 13:52:52)

ja mislim da sam ja svoju ipak osjetila ka da mi nesto hladi u trbuhu ne mogu vam to opisat cudno skroz neopisivo totalno joj kad bi znala da je to bebica evo to se sad dogadja dok pišem, ne znam jesu li leptirici ili mjehurici [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

zvijezd@ -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (2.11.2012 13:55:57)

cuba kod koga ces na 3D

cuba -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (2.11.2012 15:25:37)

zvijezd@ ja ti idem kod dr.Bušića - kraj Kazališta u gradu. Kod njega sam već zadnjih 10god, na redovnim godišnjim pregledima a i vodila sam prvu trudnoću kod njega pa tako sada i ovu drugu. Jako sam zadovoljna. 4D idem kod dr.Markovine (ista ginekološka ordinacija, vrata do). Markovina je inače Bušićev zet[sm=smiley36.gif] Bušić je stariji a Markovina je mmm, njami, svaka bi mu dala[sm=smiley36.gif]
Inače 500kn je cijena 4D, pregled traje sat vremena, detaljno pregleda bebu, dobiju se svi nalazi kao i dvd sa snimkom[sm=smiley1.gif]

Ajme super za bebicu, nadam se da ti se počela javljati[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Uživaj[sm=smiley1.gif]

zvijezd@ -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (2.11.2012 16:42:22)

znam koji je to ja idem u mimice

Fever -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (2.11.2012 18:26:44)

Markovina je inače Bušićev zet[sm=smiley36.gif] Bušić je stariji a Markovina je mmm, njami, svaka bi mu dala[sm=smiley36.gif]
Inače 500kn je cijena 4D, pregled traje sat vremena, detaljno pregleda bebu, dobiju se svi nalazi kao i dvd sa snimkom[sm=smiley1.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Cuba drž se Bušića, mani se moga Markovine!

Ma Cuba zna koliko sam ja s Markovinom zadovoljna.....malo je reć....to je čovik prije svega, pa onda ginekolog [sm=smiley1.gif]

endless -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (2.11.2012 19:17:55)

Pozdrav svim damama ovdje [sm=bravo.gif]
Eto i ja da vam se priključim, trenutno mi je 18ti tjedan, termin nam je predviđen za 4.4., za sada sve ide dobro, nije bilo ni povraćanja ni nekih osobitih problema, pa eto, nekad se (osim što mi je trbuh već u punoj fazi rasta [sm=smiley36.gif] ) začudim da li sam ja stvarno trudna [sm=jezicek.gif] ... Trenutno sam u fazi "čitanja članaka po netu" i informiranja o svemu i svačem, trenutno mi je aktualno ono što ponjeti u bolnicu na porod i tako to, pa sada odoh presurfati cijeli forum da vidim šta još zanimljivoga piše [sm=smiley1.gif]
Usput, čestitke svim budućim mama i tatama na uspjehu [sm=smiley1.gif]

cuba -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (5.11.2012 16:07:21)

Curkeeee[sm=smiley1.gif]
Gdje ste mi, kako vam prolaze trudnički dani? Mučnine prestale?

Ja sam jutros bila na trećem pregledu. Ušla sam u 17 tjedan trudnoće i za sada je sve u najboljem redu.
Tlak mi je malo niži - 100/60 ali kaže ginić da nije zabrinjavajuće. Dobila sam 1kg ovaj mjesec, za sada se debljam školski[sm=smiley36.gif]
Naša bebica se lipo razvija, sve mjere odgovaraju tjednu trudnoće[sm=smiley1.gif]
Uspjeli smo saznati što se krije između nogica i eto stiže nam BRACO[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Baš smo happy, još jedan mali hahar je na putu [sm=smiley36.gif]
Idući pregled je za mjesec dana.

BUMBI -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (5.11.2012 19:15:37)

Ja sam ti već sve rekla,ali još jednom super za bracu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (5.11.2012 19:19:27)

IZVORNA PORUKA: endless

Pozdrav svim damama ovdje [sm=bravo.gif]
Eto i ja da vam se priključim, tre nutno mi je 18ti tjedan, termin nam je predviđen za 4.4., za sada sve ide dobro, nije bilo ni povraćanja ni nekih osobitih problema, pa eto, nekad se (osim što mi je trbuh već u punoj fazi rasta [sm=smiley36.gif] ) začudim da li sam ja stvarno trudna [sm=jezicek.gif] ... Trenutno sam u fazi "čitanja članaka po netu" i informiranja o svemu i svačem, trenutno mi je aktualno ono što ponjeti u bolnicu na porod i tako to, pa sada odoh presurfati cijeli forum da vidim šta još zanimljivoga piše [sm=smiley1.gif]

potpisujem!!! ja samo to i radim po cijele dane!!! [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Papalina -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (5.11.2012 19:23:38)

eto mi smo smislili svoja imena za sada... [sm=bravo.gif]
CHIARA & LEO [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

zvijezd@ -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.11.2012 0:37:01)

danas smo bili na pregledu 17 plus 4 smo i sve je za 5, pišu nsmo vidili nekako je beba držala noge podignute [sm=smiley36.gif] a moža je i cura ko ce više znat, kaže ona da nikada nije falila, a mozda bas kod mene falije [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

bubic -> RE: Proljetne bebice u 2013 god :) (6.11.2012 8:34:22)

Curke evo i mene juče bila u dok. od silnog povraćanja izgubila 1,5 kilu uključila mi infuziju mada mi i nije nešto pomogla kad sam došla doma najela se i ispovraćala 3 puta hehe .Ono što je nezaboravno je naša bebica koja pliva ko ribica mi smo u 11 tjednu ja i mm smo se pravo iznenedili koliko je bebic vrcava ljubi mamica[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/duda.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley27.gif[/image] poslje ovog ultrazvuka i mučnine su slađe [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sljedeća stranica >   >>