ivana1112 -> RE: Ljetne bebe-2012 (23.3.2013 14:10:21)
|
Pozdrav, evo da se javimo prije nego zgibamo van! Mi ni jedan vikend nismo doma, pa tako ni ovaj. Uvijek smo negdje u điru, evo danas idemo u babinje kod onog dečkića što se veliki rodio, e pa s mj dana je imao 6500kg, haha mrcina od dijeteta! [sm=smiley36.gif] Konačno ga idemo upoznati [sm=smiley1.gif] hvala svima na čestitkama, već sam se pomirila sa situacijom, i zapravo se veselim [sm=smiley1.gif] Mm svaki dan pita kak mu je kćerka! [sm=smiley36.gif] A bome i ja imam osjećaj da je [sm=rozacrtici.gif], i sa L sam znala d a nosim [sm=modricrtici.gif] Čestitke svim pričalicama, puzalicama, hodalicama i Di za njegovih 7mj [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Beka je stvarno napredno dijete [sm=smiley1.gif] Mi već duže pričamo, sada nešto kao gege, gaga, gegi, mijenjamo intonaciju, deremo se, svađamo, imam osjećaj kad ga slušam da priča nekim svojim jezikom, jer drži neki predmet u rukama i tako priča 10tak min s tim [sm=smiley36.gif] Mi već opasno pužemo, ali unazad, nema nam ravnih [sm=smiley36.gif] Napriejd još štekamo, al vidi se napredak. MM jučer ušao u sobu i vidi: nema L! Bio je u bračnom krevetu sa mnom, igrao se pored mene, a ja zaspala. Samo čujemo neko zvockanje, a L nigdje. On je toliko spretan da je uspio prepuzati cijeli bračni krevet, prijeći preko poplona sfrkanog kao ograda, dočekati se na nogice i sjesti na pod i igrati se s dudom! Ja sam bila u šoku! [sm=smiley3.gif] Eto, ni sekunde više ne smije ostati sam [sm=smiley36.gif] Užasno je vrijeme vani, i izgleda da proljeću opet ni blizu [sm=smiley19.gif] Mame i [sm=duda.gif] uživajte u vikendu [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|