ivana1112 -> RE: Ljetne bebe-2012 (20.3.2013 23:16:14)
|
Večer! Vidim aktivne ste zadnja 2 dana :) a vani lijepo vrijeme [sm=smiley36.gif] Mi smo teškom mukom zaspali večeras, ne znam koji je problem bio, čini mi se da je bio premoren, a i nosić nas zafrkava. Kupila sam onaj dr.theiss gel, pa ćemo vidjeti [sm=smiley1.gif] Kao što je Andy rekla. bili smo na udruzi i bilo je jako lijepo, nisam ni znala da moj L toliko može gmizati unazad kad za to ima prostora [sm=smiley36.gif] Al od cijele stručnjače njemu je bio draži pikavi tepih [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] I još je bio najstariji tamo pa si je uzeo za pravo da šamara jednog dećkića [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] Tatin sin, šta ćeš! [sm=smiley1.gif] Ugl, imam jednu vijest koju moram podijeliti s vama. Trudna sam! Eh, da...na kraju je tako ispalo.. 7 tjedana. Bila sam jučer kod gin. Bit ću iskrena, nisam najsretnija, zapravo u depri sam, al sad šta je tu je. Ne usudim se uoće svojima reći, mislim da će neće to dobro primiti, zato me najviše i strah. A što se tiče trudnoće, termin mi je 11.11., i opet imam krvarenje kao s L, tako da pijem Duphastone, i kontrola za 10 dana. Izgleda da sam ipak jedna od onih koje ostanu trudne čim ih muž pogleda [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|