ivana1112 -> RE: Ljetne bebe-2012 (1.3.2013 22:31:51)
|
Pozdrav, vidim da se raspravlja zadnjih dana o plastici i igračkama.. Tenkić ti si čini se najupućenija [sm=bravo.gif] Iskreno, ja baš ne pridajem puno pozornosti tome, pogledam jel ima certifikat, za koju je dob, i manje više ne bojim se za poznate marke, bar se nadam, iako nisam baš ljubitelj igračaka, najprije su preskupe, a moj L ih ionako ne doživljava baš. Draža mu je obična vrećica ili daljinski ili njegova duda. Ili paket vlažnih maramica, poludi za njima! [sm=smiley1.gif] Nisam znala da Hipp kašice imaju šećera. Eno ja kupila onu za laku noć griz i banana, ni b od banane i to duplo pakiranje, i L nije htio ni pomirisati, stavio žlicu u usta i ispovraćao se [sm=zmeden.gif] Kasnije sam opet probala, i nema šanse [sm=smiley13.gif] a i odvratnog je mirisa, i okusa, možda je navikao na domaće kašice, s obzirom da mu ja ne kupujem gotove kašice. Kupila sam bila one na akciji milupine, i svaka žlica je bila faca [sm=smiley11.gif] a kad bi progutao samo bi se stresao [sm=smiley26.gif]. Tako da ne kupujem više kašice! Kupujem samo one voćne, od šljiva ili marelica, voća koje nemam doma, pa umiješam u njegovu klasičnu. S obzirom da mi mm dobiva voće od jednog prijatelja. [sm=smiley1.gif] Ako kome treba voća, nek se javi, ja ga svaki tjedan bacam, jer ne stignem potrošiti, a podijelim i cijelom selu, pa opet ostane. [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|