ivana1112 -> RE: Ljetne bebe-2012 (26.2.2013 23:06:52)
|
Bok cure! Evo i mi da se malo javimo, nama opet idu zubići, pa ne spavamo gotovo ništa, ni L ni ja! [sm=smiley19.gif] Uz 10tak bolnih plakanja kroz noć, tko bi se i naspavao [sm=smiley13.gif] Evo mi konačno sami sjedimo, al čak se ne sjedne sam, tipa ovo što Bellin malac radi, s boka, pa u sjedeći, već kad ga ja posjednem, onda lijepo sjedi i igra se! malo me frka kaj je tak lijen, zapravo nadam se da je to samo pitanje lijenosti [sm=zmeden.gif] Jako puno plješćemo, i plešemo! Već prepoznaje muziku u određenom crtiću, pa počne plesati, onako maše glavom kao kad se igra s mm [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Andy, [sm=bravo.gif] za muža, i za sve vas, vjerujem da vam je to olakšanje samo takvo! [sm=smiley1.gif] Eh, kad bi nama se tako nešto desilo, od mog posla ništa još najmanje 2 god dok ne završim faks, a ko će još posao naći, a i kod nas učitelji imaju stvarno mizerne plaće [sm=smiley13.gif] A uz faks i mog L, čak ni za studentske poslove neću imati više vremena [sm=smiley13.gif] Suny, drago mi je za Em, moj L isto u zadnej vrijeme ima malo preblema s kakicom, al to mi je dosad uvijek bilo kad su išli zubići, Prvi put otkad jede kašice da je 2 dana imao rijetku stolicu! I za čaj, ja isto ko i Lorver, dajem topli čaj, jer hladni (sobna temp) neće piti, ili vrlo malo. Seraphyme, odličan je ovaj blender, da sam ranije saznala za njega, već bi ga nekako kupili [sm=smiley1.gif] Ali mi sutra imamo 8mjeseci [sm=bravo.gif] i 8 zubića (9 izlazi [sm=smiley36.gif]) pa nam uskoro neće ni biti potrebe za usitnjavanjem hrane[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Grizli moj [sm=smiley36.gif] Jana, ja išla opet danas u taj outlet, po novu posteljinu za kimbač, platila cijeli komplet 120kn! [sm=smiley36.gif] A iima i AS, marke Nania, oko300-400kn! [sm=smiley1.gif] Andy, zovi za šetnju! [sm=smiley1.gif] Cure i [sm=duda.gif] laku noć! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|