ivana1112 -> RE: Ljetne bebe-2012 (24.1.2013 0:05:07)
|
Curke, evo i nas malo da se javimo! [sm=smiley1.gif] Mi smo danas bili u Vinogradskoj na dinamičkoj scintografiji bubrega, i sad čekamo ponedjeljak da vidimo nalaze! Nadam se da je sve u redu. Moj L je bio relativno dobar, s obzirom da sam ga morala držati za ruke, a moj mm za noge u nepomičnom položaju 15min! [sm=smiley13.gif] Urinokultura od neki dan opet nije dobra, ne znam šta je s tom urinokulturom, već sam luda [sm=smiley26.gif] Anne, ja sma dobila [sm=hudicek1.gif] nakon 4 i po mjeseca, i imala već 3 dosada, nisu mi se poravnale, doduše nikad nisu ni bile pravilne, ali čini mi se da su sada manje obilne! [sm=smiley1.gif] Suny, ovo što pišeš za Em da neće piti, meni to sve sluti na zubić! Tako je i moj L, ni čaj, ni vodu. ni mlijeko. A kod nas je trajalo i po 2 tjedna, hranila sam ga tek kad bi zaspao, ili tik prije nego se probudi! Inače nije bilo šanse! Evo nama ide 7.zubić, već se bijeli, čekam da probije van, i sad nam je opet ista priča. Sva sreća šta jede već te kašice, pa bar znam da nije gladan. Vidim da ste se sve manje više ufurale u zdravu prehranu, ja sam više za špek i luk, al s obzirom na ove članke, budem i ja probala [sm=smiley36.gif] Da ne zaostajem za vama [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Andy, mogle bi se naći sutra, ako ne bude kiše ili snijega, s obzirom da najavljuju! Kad ideš u šetnju, i di se nađemo? [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|