ivana1112 -> RE: Ljetne bebe-2012 (8.1.2013 22:39:59)
|
Prvo, Lorver [sm=bravo.gif] za krstitke! Suny, da ne bi i ja još tješila, [sm=smiley20.gif] za sve što si navela. I svakoj mami [sm=smiley20.gif] za njih i [sm=duda.gif]. Nikome nije lako, i vjerujem da svi ovdje sumnjaju u sebe katkada, i da li rade najbolje za svoje [sm=duda.gif]. Mislim da sam ja najmlađa ovdje, postala sam mama s 21god, nezavršenim faksom, neriješenim stambenim pitanjem, lošom financijskom situacijom,nisam imala pojma o djeci, niti o dojenju, i kad sam rodila nisam znala kako bi to uopće trebalo izgledati kad dijete cica i masu puta sam mislila da nisam ja spremna biti mama i da nisam dobra mama, jer nemam živaca uspavljivati i nosati dijete cijele dane i noći, i nekad nemam razumijevanja za te male [sm=duda.gif] dok plaču, a ja ne znam kako im pomoći ili razumijeti, ili smiriti, i shvatim da se ne mogu oni smiriti ako ja nisam smirena. Ali zato mi je drago što uvijek ovdje mogu potražiti savjet, i ljubomorna sam na sve mame kojima [sm=duda.gif] spavaju cijelu noć, i koje nemaju problema sa uspavljivanjem, a opet tješim se kad vidim da ima još mama koje i dalje ne spavaju cijelu noć, ili nosaju [sm=duda.gif] po cijele dane [sm=smiley1.gif] Čitajući vaše razgovore i savjete ovdje puno puta ste mi pomogle, i ne znajući to! [sm=smiley1.gif] Bella, ako ti je zaspao nakon kašice, znači da ga je zasitilo, i da, kao trebalo bi zamijenit jedan obrok. A s kojim mlijekom radiš? Jana, dajem na žličicu, probala sam na bočicu, malo rjeđe, jer sam htjela da mu to bude zadnji obrok, kao zasitniji, pa da duže odspava, ali vraga, neće na bočicu ništa osim mog mlijeka. I skoro zaboravih, 3. dan ferberizacije: popodne nije uspjela, bio je 2 sata budan prije nego je zaspao! Ali zato sam ga držala budnim od pol6 do 9, iako mu se u pol7 već spavalo, i bio je nervozan, ali su nam došli gosti pa sam iskoristila priliku da ga izmore! Uglavnom, u pol 9 sam ga išla kupati, pojeo je, legla sam ga u 21, malo je plačkao, poslala sam mm da ga smiri i vrati mu dudicu u usta, i on je odmah zaspao! u 21.10h [sm=duda.gif] spava! [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] a ja happy, happy [sm=smiley1.gif] Ne znam jel to zbog ferberizacije, ili zato jer sam ga držala dugo budnim, ali misija je večaras bila uspješna! [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|