ivana1112 -> RE: Ljetne bebe-2012 (2.1.2013 11:29:49)
|
Tenkić, čitam tvoj post i samo čekam pred kraj nešto kao "šalim se"! Ajme, nadam se da je sve u redu, vjerujem da ti je to šok samo takav, i da ti nije velika visina kreveta od poda [sm=zmeden.gif] Neće maloj Bo biti ništa, nek djeca malo očeliće [sm=smiley2.gif] A drage mame, da vam se konačno javim, nakon ove gužve ovih dana! Sretna vam Nova 2013. i želi svima samo zdravlja, ljubavi, posla, djece, malo sreće i puno zadovoljstva [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Mi smo za Novu L ostavili kod mojih, on je zaspao u 22h, i nije ni osjetio promjenu, a ni vatromet u ponoć ga nije smeo! [sm=smiley36.gif] mm i ja smo slavili kod njegove braće, naravno puna kuća i ulica [sm=smiley36.gif], a L smo pokupili za ručak, iako je navečer opet vraćen mojima, jer smo i ja i mm, pokvarili želudac, pa s obzirom da ne mogu ustat iz kreveta,a L izlaze zubići (plač, nošenje, uspavljivanje,nervoza) ovo je bilo lakše rješenje! Ne mogu vjerovati da je prošao 27.12. a ja nisam pohvalila svog L da je napunio 6 mjeseci! I ne samo to, pričala sam vam da mu izlaze oni drakulski zubići, oni su već izašli, ali sada još 2 zuba izlaze, gornje jedinice, pa ćemo kroz par dana imati 6 zubića, i punih 6 mjeseci! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Baš sam ponosna mama, baš zato što nema puno djece toliko zubića,a da su tako mali! [sm=smiley36.gif] Eto toliko, Bella, Jana [sm=bravo.gif] za kašice, Andy jesi ti počela s kašicom , kak je prošlo? Pozdravi za sada [sm=smiley2.gif][sm=smiley2.gif]
|
|
|
|