RE: Zimske bebe! (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Tuck -> RE: Zimske bebe! (8.12.2012 17:52:56)

Daze hvala na pitanju, dobro se osjecam, pomalo zabrinuto ali trudim se biti opustena sto vise mogu da se ne bi sve jos vise oduzilo...

seraphyme -> RE: Zimske bebe! (9.12.2012 0:51:59)

bumbi pazi se, taman ćeš prisilno domirovati do poroda tuck, polako pa smo i mi gotove [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

bomboncic02 -> RE: Zimske bebe! (9.12.2012 12:56:17)

meni sinoc pocela curkat plodna voda,ali nista puno.nemam bolova ni trudova.ctg za sada uredan.sad mislim da ne curi.

Tuck -> RE: Zimske bebe! (9.12.2012 13:10:17)

Otvorena 1 prst jupii nesto se desava haha
beban spavao na ctgu pa sam morala lezat skoro pola sata -.- plodna voda dobra :)))

Bomboncicu meni se cini da bi cura mogla do sutra doci :))

BUMBI -> RE: Zimske bebe! (9.12.2012 14:30:47)

Tuck i bomboncic ima vidim neke promjene kod vas[sm=bravo.gif]
Ja sam danas bolje,noga me ne boli vise tako jako,a i D je dobro,nema temp.Necu ici sutra na kontrolu,vec za par dana jer smo zatroani snijegom,pa neznam kako bi dohodala.

seraphyme -> RE: Zimske bebe! (9.12.2012 16:57:58)

kod sviju kotačići u pogonu [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/bravo.gif[/image]

maja0107 -> RE: Zimske bebe! (9.12.2012 21:16:22)

Podrska svim mamama koje su pri kraju sa trudnocom. Ja sam od 14.11. mama a imam osjećaj kao da sam prije sto god. bila trudna.. Drzite se. Imala sam problem kad su mi rekli da neću prirodno roditi jer sam se osjećala jadno, kao nesposobna sam donijeti dijete na svijet a sad kad sam pričala sa mamama u bolnici, kad čujem šta su sve proživljavale, na dripu po 24 sata i tek onda na carski.. a baš su se jadne napatile. Samo je jedna žena došla otvorena, bez plodne vode itd., sve po školski i relativno brzo se porodila ali kaže da je imala osjećaj da će umrijeti. Tako da sam ipak jako sretna što sam ovako prošla i da odlučim opet roditi, inzistirala bih na carskom. Uživajte u trudnoći još malo he he

BUMBI -> RE: Zimske bebe! (10.12.2012 11:53:56)

Hej cure kako ste?Ima li kakvih promjena?Ja sam ajmo reci dobro.Vise me boli ona noga koja je zdrava jer se stalno na nju oslanjam.Bit ce mi lakse kad dobijem gips.Malo me sad prijateljica zabrinula sto nisam isla kod gin da me pogleda,ali mene nista ne boli i osjecam bebu.
Bombincic u radjaoni,stize Ema uskoro.Javim kad vise saznam

aries -> RE: Zimske bebe! (10.12.2012 13:33:00)

Pozdrav zimskim trudnicama-uskoro mamicama i onima koje su to vec postale cestitam [sm=bravo.gif] Moje bebica stiže tek na proljeće, ali sam vas htjela pitati da li je koja imala u drugom tromjesecju posteljicu straga nisko do ili preko UU pa da im se poslije podigla da mogu prirodno roditi ? To su mi otkrili na zadnjem pregledu, pa malo brinem..Hvala

seraphyme -> RE: Zimske bebe! (10.12.2012 14:05:39)

ja sam ko kuhana noga okju boli kuk   aries@ ako je nisko sijelo posteljice, ona se može pomaknuti u prikladan položaj. ako je preko unutarnjeg ušća, nema vaginalnog poroda jer kad krenu trudovi beba se upire u svakom trudu u posteljicu i dolazi do krvarenja koje može biti fatalno za majku i bebu

Tuck -> RE: Zimske bebe! (10.12.2012 16:46:05)

Kazem ja da ce ema brzo, ja sam evo sad primjetila da mi ispada onaj sluzni cep, ali su mi gacice bile i poprilicno mokre, jel to od toga ili mi je i vodenjak puknuo.. kako to uopce izgleda, mislim kakav je osjecaj kada pukne vodenjak kako se zna da je to to?

seraphyme -> RE: Zimske bebe! (10.12.2012 16:59:27)

tuck nekada curi polako, nekad jako. staviš si neš među noge na čemu se dobro vidi vlaga pa ćeš vidjeti za pol sata, sat. ako misliš da curi, idi u bolnicu. nadam se da ti je startalo [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/sloncek.gif[/image]

BUMBI -> RE: Zimske bebe! (10.12.2012 17:01:33)

Nemam jos novosti jek stigla Ema.
Tuck ja neznam za taj sluzni cep kakav je,a vodenjak je meni bas puknuo kao veliki balon i sve izletilo iz mene,a moze i ti i polako curiti.Jel imas i kakve bolove?

Jully -> RE: Zimske bebe! (10.12.2012 17:26:00)

Uh, ja sam stvarno puno propustila. Seraphyme, Bombončić, Tuck držim vam fige da što prije i bezbolnije prođe.
Bumbi baš mi je žao zbog tvoje noge. Puno miruj, nadam se da nije ništa slomljeno.

Moj štucko je konačno počeo normalno sisati i jako je dobar. Stavila sam slikice ;)

Tuck -> RE: Zimske bebe! (10.12.2012 18:19:06)

Nemam bolova, samo me pritiska dole, mislim da nije pukao vodenjak izgleda da je to bilo od tog cepa…Sutra ujutro svejedno moram na kontrolu pa cemo vidit oce me ostavit tamo ili poslat kuci... ako u medjuvremenu ne krenu trudici i sl :)

BUMBI -> RE: Zimske bebe! (10.12.2012 18:32:57)

Jully super za vas
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Tuck javi se ako bude kakvih promjena.
Ja sutra ipak idem na kontrolu za nogu,iako me ne boli vise za svaki slucaj,mozda odma dobijem gips pa ce mi biti lakse

Točkica28 -> RE: Zimske bebe! (10.12.2012 18:36:14)

bumbi sretno [sm=bravo.gif]

daze -> RE: Zimske bebe! (10.12.2012 19:28:42)

Bome je krenilo[sm=bravo.gif]
Bonboncic je vjerojatno rodila do sad,ima li kakvih novosti bumbi?
Tuck bi isto mogla svaki cas..sritno cure,da vam sve prode u redu!
Kako su ostale trudnice,kako se drzite jos ovo malo sta je ostalo?
Ja maloprije s pregleda, 30+6, cura 1700 g, glavicom vec prema dole,sve je super fala Bogu.
Mene ima misec dana boli pod rebrima s lijeve strane ko da mi je zivac neki uklijesten,zna mi se desit da ne mogu maknit koliko meme boli. I pitam ja gin za to,kaze ona maternica se digla pa upire,spustit ce se oko 35 tjedna,nema nego suti i trpi [sm=smiley19.gif] a sta ces,tako mi je kako mi je...
I e,iduci pregled vec za manje od 3 tjedna iako je dosad bilo svakih 4.pa me sad zanima jel tako inace u kraju budu cesce pregledi?

Tuck -> RE: Zimske bebe! (10.12.2012 19:55:53)

Hvala, valjda ce sve proci kako treba, isla sam kupiti papuce maloprije, jedino mi to ostalo, i za jest i pit u bolnici haha..
da daze tako bude cesce pred kraj :D

daze -> RE: Zimske bebe! (10.12.2012 20:47:12)

Haha,nek si ti kupila jest i pit,nedaj boze gladi[sm=smiley36.gif]
Seraphyme sta ima kod tebe,kad ti je ono termin?

honeybunny -> RE: Zimske bebe! (10.12.2012 20:47:35)

Ja sam u 36. tjednu i torba je spremna,, :)

seraphyme -> RE: Zimske bebe! (10.12.2012 20:54:33)

evo sutra 38 tj, idem na ležanje zbog obrade za carski iako se još nadam da će me obići. spremila si torbu, pojela pizzu [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image]  , spakovala u čemu ćemo emil i ja iz bolnice, nazvala mamu da joj kažem gdje to je i da podsjeti mm(prošli put je došao po nas bez ičega), ošišala se da ne izgledam ko medo.   nadam se da sam gotova uskoro

andydea -> RE: Zimske bebe! (10.12.2012 20:59:43)

serap. sretno draga...i da sve prođe u redu...svakako se javljaj

seraphyme -> RE: Zimske bebe! (10.12.2012 21:26:08)

hvala, najvjerovatnije se javim kad dođem doma [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

BUMBI -> RE: Zimske bebe! (11.12.2012 15:32:11)

Seraphyme sretno i javi se čim stigneš.Nadam se d aipak nečeš morati na carski.
Mi danas 36 tj[sm=smiley1.gif],braco se danas stalno gura i to mami pod rebra što dosta boli,ali šta s emože.
ja sam bila na kontroli za nogu i opet me slali na rengen što sam ja opet odbila(kaže da sad ne šteti bebi) i dobila sam gips ali bez one pete pa s ene smijem još baš previše oslanjati na nju,ali mi je opet lakše,bar se malo oslonim

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>